Pursaklar’da Açık Alanda Sergi

Pursaklar Belediyesi Hanım Evleri tarafından yıl içerisinde düzenlenen hobi ve meslek kurslarına katılan kadınların ürünlerinin yer aldığı sergi, Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin’in katılımlarıyla açıldı.

Pursaklar’da Düğünler Kontrol Altında

Pursaklar Belediyesi, müşterilerine kapılarını açan düğün salonlarını hem denetliyor hem de dezenfekte işlemlerini gerçekleştiriyor.

Muhtarlara Son 1 Yıl

Başkan Ertuğrul Çetin, Belediye Meclis Toplantı Salonunda Mahalle Muhtarlarıyla bir araya gelerek Belediye çalışmalarını ve projelerini anlattı.

Pursaklar Kurban Bayramı'na hazırlanıyor

Pursaklar Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla Kurban Satış ve Kesim Alanında hazırlıklara başladı.

Sirkeli Mahallesinde Değişim Rüzgarı

Pursaklar Belediyesi, Sirkeli Mahallesi'nde değişim-dönüşüm ve yenileme çalışmalarına hız verdi.

Pursaklar’a Endemik ve Aromatik Bitkiler Tema Parkı

Pursaklar Belediyesi, Endemik ve Aromatik bitki türlerinin korunup yaşatılması maksadıyla hayata geçireceği ‘‘Endemik ve Aromatik Park’’ projesi için çalışmalara başladı.

Pursaklar'da Okullar Sınava Hazır

Liselere Giriş Sınavı (LGS) öncesinde Pursaklar'da sınav yapılacak okullar dezenfekte edildi.

Başkan Ertuğrul Çetin’den Sosyal Mesafeli Nikah Merasimi

Pursaklar Belediyesi Nikah Salonunda nikah memuru cübbesini giyen Başkan Ertuğrul Çetin, Aysun ve Muhammed Bedrettin çiftinin nikahlarını kıyarak mutluluklarına ortak oldu.

Pursaklar’da Kurslar Kaldığı Yerden Devam

Pursaklar Belediyesi’nin Halk Eğitim Merkezi’yle birlikte gerçekleştirdiği hobi ve meslek edindirme kursları, normalleşme adımlarıyla birlikte yeniden hizmete açıldı.

‘‘Maske, Mesafe, Temizlik’’

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, İlçe Kaymakamı Mehmet Yıldız ile birlikte esnafları ziyaret ederek sosyal mesafe ve maske denetimlerinde bulundu.

2019 Yılı Faaliyet Raporu Meclisten Geçti

Pursaklar Belediyesi 2019 yılı Faaliyet Raporu’nun görüşüldüğü toplantıda rapor, oy çokluğuyla meclisten geçti.

Son Virüs Yok Olana Kadar

Pursaklar Belediyesi, dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgınına karşı normalleşme sürecinde ilçe genelindeki temizlik çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Pazarlarda İhmale Yer Yok

Pursaklar Belediyesi tarafından koronavirüs tedbirleri kapsamında kapatılan pazar yeri yeniden hizmete açıldı.

Pursaklar’da Kütüphaneler’de Randevu Sistemi

Koronavirüs tedbirleri kapsamında uzun bir süredir kapalı olan Pursaklar Belediyesi Millet Kıraathanesi normalleşme süreciyle birlikte vatandaşlara kapılarını açtı.

Pursaklar’da Sosyal Mesafeli Meclis Toplantısı

Koronavirüs salgını nedeniyle gerçekleştirilemeyen Meclis Toplantısı iki ay aranın ardından Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin’in başkanlığında yeniden toplandı.

Dünya Çevre Günü’nde Pursaklar’a Dört Yeni Proje

Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Dünya Çevre Günü’nde Pursaklar’a değer katacak dört önemli projenin startını verdi.

Pursaklar’da Kaçak Yapıya Geçit Yok

Pursaklar Belediyesi, yapılan denetimlerde imara aykırı ve izinsiz yapıldığı tespit edilen tüm kaçak yapıların yıkım çalışmalarını hızlandırdı.

‘‘3 Koldan’’ Seferberlik

İlçenin hemen hemen her bölgesinde ‘‘Asfalt, Beton, Kilitli Parke Yol’’ çalışmalarını yerine getiren Pursaklar Belediyesi, vatandaşlara hizmette destan yazıyor.

‘‘Çocuklarımızın Sağlığı Emin Ellerde’’

Koronavirüs nedeniyle bir süredir kapalı kaldıktan sonra normalleşme süreci kapsamında eğitim-öğretime yeniden açılan Pursaklar Belediyesi Nezaket Kreş Okulu, belediye ekipleri tarafından dezenfekte edildi.

Başkan Ertuğrul Çetin’den Pursaklar Halkına Teşekkür

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Emlak, Çevre Temizlik ve İlan Reklam vergilerini zamanında ödeyen tüm mükelleflere teşekkür etti.