Pursaklar'da Pazar Yerlerinde Sıkı Denetim

Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, semt pazarını gezerek, pazarcı esnafı ile vatandaşlara sosyal mesafe konusunda uyarılarda bulundu.

Pursaklar'da Koronavirüs Tehdidine Karşı Yoğun Dezenfekte

Pursaklar Belediyesi, virüsün yayılımını önlemek adına verilen mücadelede ilçe genelinde dezenfekte çalışmalarını artırdı.

Pursaklar Altınova Mahalle Konağında Sona Gelindi

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, yapımı devam Altınova Mahalle Konağı’nda devam eden çalışmaları inceledi.

Atık İlaçlar Çöp Değildir❗

Pursaklar Belediyesi, kullanılmayan ilaçların toplanarak imha edilmesi için yeni bir projeye imza attı.

Pursaklar'da Tavus Kuşu Evi Ziyaretçilerini Bekliyor

Pursaklar Belediyesi tarafından, Atatürk Parkında yapımı tamamlanan tavus kuşu evinin yeni sahipleri geldi.

Pursaklar’da Yeşil Alan Artıyor

İlçe genelinde park alanlarındaki tamir, tadilat ve yenileme gibi rutin çalışmalarını sürdüren Pursaklar Belediyesi, yeni bir park alanı kazandırmak için Merkez Mahallesi Doğanay Sokakta çalışmalarını sürdürüyor.

Pursaklar'da Laleler Toprakla Buluşuyor

Pursaklar Belediyesi, ilçenin her noktasında bahar aylarında lalelerin, filizlenmesi için çalışmalarını sürdürüyor.

Pursaklar’da Sağlıklı Yarınlar İçin Bomboş Sokaklar

Pursaklar Belediyesi, ilçe sakinlerinin sağlığı, huzuru için gece gündüz demeden hizmet etmeye aralıksız devam ediyor.

Pursaklar'da Koronavirüs Hastaneye Girmeden Teşhis Edilecek

Pursaklar Belediyesi tarafından, Pursaklar Devlet Hastanesinin bahçesinde hastalara ilk müdahalenin yapılacağı triaj çadırı kuruldu.

Vatandaşlara Önemli Hatırlatma Son Gün 30 Kasım

Pursaklar Belediyesi, 30 Kasım'da sona erecek 2020 yılı emlak vergisi 2. taksit ödemeleri için mükelleflere uyarıda bulunuldu.

Korktuğumuz Günler Geri Gelmesin!

Pursaklar Belediyesi, koronavirüsün tırmanışa geçmesi nedeniyle bir dizi önlemi yeniden hayata geçiriyor.

Pursaklar'da Sokaklar Mutlu Gülümsemelerle Dolu

Pursaklar Belediyesi, yiyecek bulmakta sıkıntı çeken sevimli dostlara mama desteğini sürdürüyor.

Başkan Ertuğrul Çetin'den Kızılay'a Anlamlı Destek

Koronavirüs salgını nedeniyle kan stokları azalan Türk Kızılay’ının kan bağışı kampanyasına, Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'de destek verdi.

Pursaklar'da Fidanlar Toprakla Buluştu

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında Pursaklar'da fidan dikimi gerçekleştirdi.

Başkan Ertuğrul Çetin'den Taksi ve Dolmuşçulara Koronavirüs Uyarısı

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, İlçe Kaymakamı Mehmet Yıldız ile birlikte ilçedeki tüm taksi ve dolmuş şoförlerini virüse karşı uyardı.

Hepsi ALIN TERİ Hepsi EMEK Hepsi Millete HİZMET

Pursaklar Belediyesi, ilçe genelinde sıcak asfalt serim, kilit parke ve beton yol çalışmalarına hız verdi.

Pursaklar Doğal Hayata Hazırlanıyor

Pursaklar Belediyesi tarafından, Saray Mahallesinde yer alan park alanının içerisinde tavus kuşu parkı yapım çalışmaları hız kazandı.

Yeni Doğan Bebeklerin İlk Hediyesi Pursaklar Belediyesi'nden

Pursaklar Belediyesi tarafından yeni bebek heyecanı yaşayan ailelerin mutluluğunu paylaşmak amacıyla vatandaşlara “Hoş Geldin Küçük Hemşehrim” hediyesi veriliyor.

Mevlid Kandilinde Pursaklar Halkına Gül ve Kandil Simidi İkramı

Pursaklar Belediyesi tarafından, Mevlid Kandili münasebetiyle binlerce vatandaşa kandil simidi ve gül ikramında bulunuldu.

Pursaklar’da Hanım Evleri Kaldığı Yerden Devam

Yıllardır halk eğitimine verdiği destek ve hizmetle, çok sayıda vatandaşın meslek sahibi olmasına vesile olan Pursaklar Belediyesi, hanım evlerinde yeniden kayıtlara başladı.