Başkan Ertuğrul Çetin Endemik Vadi’de Gençlerle Buluştu

Toplumun her kesimi ile bir araya gelen Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Ak Parti Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız ile birlikte Endemik Vadi’de gençlerle bir araya geldi.

Pursaklar Belediyesi Yaşam Merkezinden Konservatuara

Pursaklar Belediyesi Yaşam Merkezinde eğitim alan Ferhat Kaynarçeşme, Necmettin Erbakan Üniversitesi Devlet Konservatuarı bölümünü kazanarak, müzik kariyerinde seviye atladı.

Pursaklar’da Hatırı Sorulmamış Hiçbir Hasta Bırakılmıyor

Pursaklar Belediyesi Hüma Sultan Hanım Evi yöneticileri ve kursiyerleri, 90 yaşındaki Cemile Kırbaş’ı hanesinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Pursaklar Belediyesi’nden Vatandaşlara Önemli Hatırlatma Son Gün 30 Eylül

Pursaklar Belediyesi, 30 Eylülde sona erecek olan belediyeye ait borçların yapılandırmaları için mükelleflere uyarılarda bulunuldu.

Pursaklar’da Esnaf Buluşmaları Devam Ediyor

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, üçüncüsü düzenlenen ‘‘Esnaflar Buluşması’’ programı kapsamında Bayan Kuaförleri, Güzellik Merkezi ve Türban Tasarım işletmecilerini konuk ederek misafirleri ile tek tek ilgilendi.

Başkan Ertuğrul Çetin Şoförlerle Buluştu

Başkan Ertuğrul Çetin, ilçede hizmet veren şoför esnafı ile kahvaltıda bir araya gelerek Belediye çalışmalarını, şehre kazandırılan hizmetler ve yapım çalışmaları devam eden projeleri yerinde gezdirdi.

Pursaklar'da Belediye Personeline İlk Yardım Semineri

Ankara İl Sağlık Müdürlüğünde görevli Hasan Basri Kızıldağ tarafından belediye personeline, acil durum anında yapılması gereken temel ilk yardım eğitimi ile ilgili bilgiler verildi.

Pursaklar’da Okumaya Engel Yok

Pursaklar Belediyesi bünyesinde hizmet veren Engelliler Sosyal Tesisinde gençler, kitap okuma etkinliğinde buluştu.

Pursaklar Belediye Personeline Stres Yönetim ve Öfke Kontrolü Semineri

Yrd. Doç. Dr. Gülgün Karahalil tarafından, Pursaklar Belediye personeline öfke kontrolü ve stres yönetimi hakkında bilgiler verildi.

Pursaklar'da İkinci ‘‘Purbal’’ Hasadı Heyecanı

Doğal ve organik ürünlere yönelik çalışmalarla adından söz ettiren Pursaklar Belediyesi, marka değerini ve üretimini artırmayı hedeflediği Geven Balı'nın ikinci hasadını gerçekleştirdi.

Pursaklar’da Parklar Yenileniyor

Pursaklar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde kırılan ya da deforme olan oyun gruplarının tadilatını yaparak yenileriyle değiştiriyor.

Pursaklar’da Saray Nikâh Salonu Yenilenen Yüzüyle Hizmette

Pursaklar Belediyesi Saray Nikâh Salonu, yapılan tadilat ve giderilen eksikliklerin ardından modernize edilerek, yeni yüzü ile Pursaklar halkının hizmetine açıldı.

Pursaklar’da Kitaplar Devletten Kırtasiyeler Belediye’den

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, yeni eğitim öğretim yılına başlayan öğrencilere okul hediyelerini dağıttı.

Başkan Ertuğrul Çetin Berberlerle Buluştu

Başkan Ertuğrul Çetin, ilçede hizmet veren berberlerle kahvaltıda bir araya gelerek Belediye çalışmalarını, şehre kazandırılan hizmetler ve projeleri anlatarak yapım çalışmaları devam eden projeleri yerinde gezdirdi.

Pursaklar'da İhtiyaç Sahibi Ailelere Kangal Sucuk

Pursaklar Belediyesi, Kurban Bayramı’nda kesilen kurban etlerinden yapılan sucukları ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırmaya başladı.

Pursaklar'da 30 Ağustos Coşkusu

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99.yıl dönümü Pursaklar Belediyesi tarafından hazırlanan çeşitli etkinliklerle büyük coşku ile kutlandı.

Başkan Ertuğrul Çetin'den Duyarlı Belediye Personeline Ödül

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, görev alanında altın dolu cüzdanı bularak sahibine teslim eden Temizlik İşleri Müdürlüğü Personeli Hüseyin Aktaş ödüllendirdi.

Pursaklar'da Okullar Yeni Eğitim Öğretim Yılına Hazırlanıyor

Pursaklar Belediyesi, yeni eğitim-öğretim yılının başlamasına sayılı günler kala ilçedeki tüm okullarda yoğun dezenfekte çalışmaları yapıyor.

Başkan Ertuğrul Çetin Ankara Valisi Vasip Şahin'i Misafir Etti

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Ankara Valisi Vasip Şahin'i misafir ederek ilçede gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Pursaklar'da Sokak Hayvanlarına Sıcak Yuva

Pursaklar Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılacak olan yeni, modern ve hijyenik Veterinerlik Hizmet Binası yapım çalışmalarında sona gelindi.