Pursaklar Belediyesi sporcusu Yüksel, Avrupa’da ülkemizi temsil edecek

Pursaklar Belediyesi’nin başarılı Milli Sporcusu Batuhan Yüksel, Polonya’da yapılacak olan Gençler Avrupa Halter Şampiyonasında hem Pursaklar’ı hem de Türkiye’yi temsil edecek.

Down sendromlu çocuklar Ata’yı ziyaret etti

Anaokulu seviyesinde olan ve belediye bünyesinde ilk defa Pursaklar Belediyesi tarafından hizmete açılan Down Sendromlu Çocuklar Nezaket Eğitim Merkezi öğrencileri Anıtkabir’i ziyaret etti

Pursaklar’da çiçekler toprakla buluştu

Pursaklar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, yeşil alan çalışmaları kapsamında ilçeye çok sayıda çiçek ekti. Belediye Başkanı Selçuk Çetin de Selçuklu Meydanında işçilerle birlikte çiçek ekti.

Pursaklar’ın temizliği vatandaşın huzuru için gece gündüz mesai

Pursaklar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ilçenin temizliği ve halkın huzuru için gece gündüz mesai yaparak ilçeyi pırıl pırıl ediyor.

Ankara Tiyatrosu ile Başkent’in serüveni ve 15 Temmuz mücadelesi anlatıldı

Pursaklar Belediyesi Sanat Akademisi tarafından Selçuklu Kültür ve Kongre Merkezinde sahnelenen tiyatro ile Ankara’nın Başkent oluşu ve 15 Temmuz’da Ankara’nın verdiği destansı mücadele anlatıldı. Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin “Tarihimizi, kahramanlarımızı ve kahramanlık mücadelemizi unutturmayacağız” dedi.

En güzel kedi Pamuk sahibine Balkan Turu kazandırdı

Pursaklar Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu 3. Uluslararası Pursaklar Kedi Güzellik Festivali’nin finalinde podyuma çıkan 178 kedi içerisinde Ankara Kedisi olan Pamuk birinci olup sahibine Balkan Turu kazandırdı.

Pursaklar’da en güzel kedi pazar günü seçilecek

Ankara’nın kültür hazinesine sahip çıkan Pursaklar Belediyesi, geleneksel hale getirdiği uluslararası kedi güzellik festivalinin üçüncüsünü 14 Ekim’de Abdurrahim Karakoç Kültür Merkezinde yapacak. Yarışmada birinci olan kedi sahibine Balkan turu hediye edilecek.

Pursaklar’ın Sultanları lige galibiyetlerle başladı

1.Lig Bayanlar B Grubunda mücadele eden Pursaklar Voleybol İhtisas Takımı 2018-2019 sezonuna galibiyetlerle başladı. İlk hafta Gümüşhane Gençlerbirliği’ni 3-0 mağlup eden Pursaklar, ikinci hafta ise Mardin Büyükşehir Belediyesi’ni 3-1’le geçti.

Başkan Selçuk Çetin market ve pazarları bizzat denetledi

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, kurda yaşanan dalgalanmaların fırsata çevrilmemesi, fahiş fiyat uygulanarak haksız kazanç elde edilmemesi için zabıta ekipleriyle birlikte market ve pazarları bizzat denetleyip “Hemşerilerimizi mağdur edenler yasaların ön gördüğü cezalarla bedelini öder” uyarısında bulundu.

Başkan Çetin’den esnafa şanlı hediye

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin geleneksel hale getirdiği esnaf ziyaretleri kapsamında yeni açılan iş yerlerine hayırlı olsun ziyaretlerinde bulunup, esnafa ruhsatla birlikte Türk Bayrağı hediye ediyor.

Pursaklar’da kaldırım çalışması devam ediyor

Pursaklar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki yeni yol yapımı ve kaldırım çalışmalarına devam ediyor.

Yavuz Selim Nezaket Okulunda açık hava tiyatrosu

Pursaklar Belediyesi Yavuz Sultan Selim Nezaket Okulu öğrencileri açık havada tiyatro keyfi yaşadı.

Pursaklar Zabıtası marketlere etiket kontrol denetimi

Pursaklar Belediyesi Zabıtası Müdürlüğü ekipleri ilçe genelindeki marketlerde, mağazalarda fiyat etiketlerinin kontrolünü yaptı. Raftaki fiyat etiketi ile kasadaki fiyat etiketi arasında fark bulunan işletmelere ise ceza yazıldı.

Ankaralı VHGD Turnuvası Şampiyonu Pursaklar Voleybol

Ankaralı Voleybol Hakemleri ve Gözlemciler Derneğinin (VHGD) Turnuvası bayanlar kategorisinde Pursaklar Voleybol İhtisas Takımı şampiyon oldu. Kulüp yönetimi ve sporcular kupalarıyla birlikte Belediye Başkanı Selçuk Çetin’i makamında ziyaret etti.

Pursaklar’da Camiler ve Din Görevlileri Haftası kutlandı

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Pursaklar Müftülüğü tarafından Saray Kültür Merkezinde düzenlenen Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinliğine katıldı. Programda konuşan Başkan Çetin “Din görevlileri birer eğitimci ve öğretmendir. İnsanların yetişmesinde hepimizin sorumluluğu vardır” dedi.

Sünnet ziyaretlerine devam

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, geleneksel hale getirdiği sünnet ziyaretlerine devam edip Büyükşehir Belediyesi tarafından sünnet ettirilen çocuklara bisiklet hediye ediyor.

Nezaket Okulunda tiyatro eşliğinde eğitim

Pursaklar Belediyesi Nezaket Okulu öğrencileri tiyatro eşliğinde eğitimlerini daha kalıcı ve etkili hale getiriyor.

Eylül’de 44 sokakta çalışma tamamlandı

Pursaklar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü eylül ayında 44 sokakta 8 bin 100 ton asfalt serimi ve metrelerce kaldırım inşaatı yaptı.

Pursaklarlı kadınlar Bursa’yı gezdi

Pursaklar Belediyesi geleneksel hale getirdiği kültür gezileri kapsamında ilçe halkına Bursa’yı gezdirmeye devam ediyor.

Hanımlar F Klavye ve dikiş nakış sertifikası aldı

Pursaklar Belediyesi Hüma Sultan Hanım Evindeki yaz kursuna katılan kursiyerler F Klavye ve dikiş nakış sertifikası aldı.