Pursaklar’da bayat ekmek kutusu uygulaması

Pursaklar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekmeklerin çöpe atılmasını önlemek için yeni bir hizmete imza atarak bayat ekmek kutularını uygulamaya koydu.

Pursaklar’da ödüllü fotoğraf yarışması

Pursaklar Belediyesi, Uluslararası Kedi Güzellik Festivali kapsamında “Ankara” temalı ödüllü Fotoğraf Yarışmasının ikincisini düzenliyor. Yarışmada derece elde ederek birinci olan fotoğraf sahibine 2 bin TL, ikinciye 1000 TL ve üçüncüye 500 TL ödül verilecek.

Pursaklar Belediyesi’nden psikolog desteği

Pursaklar Belediyesi Hüma Sultan Hanım Evi’nde kadınlar için psikolojik danışmanlık hizmeti başladı.

Pursaklar'da İlköğretim Haftası coşkuyla kutlandı

Pursaklar Sirkeli İlkokulu’nda düzenlenen İlköğretim Haftası etkinliklerine katılan Belediye Başkanı Selçuk Çetin, “Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi muasır medeniyetler seviyesine çıkmanın yolu eğitimden geçiyor” dedi.

Pursaklar Belediyesi 20 bin öğrenciye kırtasiye paketi dağıttı

Pursaklar Belediyesi bu yıl da geleneği bozmayıp “Kitaplar Devletten, Kırtasiyeler Belediyeden” projesi kapsamında ilçe genelindeki 20 bin öğrenciye kırtasiye paketi hediye etti. Azmi Ertuğrul İlkokulu ve Feride Bekçioğlu Ortaokulu’ndaki kırtasiye paketlerini Başkan Çetin ile birlikte ilçe protokolü dağıttı.

Başkan Çetin, Zabıta Haftasını Kutladı

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, vatandaşların sağlık, huzur ve güveni için ilçede gece gündüz demeden görev yapan zabıta personelinin Zabıta Haftası’nı kutladı.

Pursaklar’da halı sahalar yenileniyor

Pursaklar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ilçedeki halı sahaları yenileyerek gençlerin ve çocukların hizmetine sunuyor.

Pursaklar’da internet kafeler mercek altında

Pursaklar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri okulların açılmasına günler kala ilçedeki internet kafeleri mercek altına aldı. Küçük çocukların internet kafelerde olmaması gerektiği uyarısı yapan zabıta ekipleri yıl boylunca denetimlere devam edecek.

Şehitlik Camii çok yakında hizmette

Pursaklar mezarlığı yanındaki 425 metre kare alan üzerine Selçuklu Türk mimari tasarım unsurları ile inşa edilen Şehitlik Camii ve Dinin Tesis tamamlandı.

Pursaklarlı kadınlar Safranbolu’yu gezdi

Pursaklar Belediyesi’nin hanım evlerindeki kurslara katılan çok sayıda kadın Amasra ve Safranbolu’ya gezi düzenledi.

Pursaklar’da bayramlaşma mesaisi

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Kurban Bayramı tatili sonrası birim müdürlüklerini ve şantiyeleri ziyaret ederek personel ile tek tek bayramlaştı. Hemşerilerini ise Başkanlık Konağında ağırladı.

Başkan Çetin arife gününde şehitliği ziyaret etti

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin arife gününde şehitliği ziyaret ederek Fatiha okuyup “Rabbim azizi şehitlerimizden ve kahraman gazilerimizden razı olsun” dedi.

Başkan Çetin’den Kurban Bayramı mesajı

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin Kurban Bayramı mesajında “İslam aleminin, Türk milletinin birlik ve beraberlik içinde Kurban Bayramını idrak etmesi” temennisinde bulundu.

Başkan Çetin’den 30 Ağustos mesajı

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında; Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlükten taviz vermeyeceğinin en büyük göstergesinin 30 Ağustos Zaferi olduğunu söyledi.

Pursaklar Zabıtası bayram denetimini yaptı

Pursaklar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, halkın sağlıklı ve güvenli gıda tüketebilmesi için yaklaşan Kurban Bayramı öncesi denetimlerini sıkılaştırdı.

Asfalt çalışması devam ediyor

Pursaklar Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi, Saray Mahallesi başta olmak üzere birçok noktada asfalt çalışmasına devam ediyor.

Başkan Çetin Azerbaycan’ı ziyaret etti

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Azerbaycan’a yaptığı iade-i ziyarette “Türkiye ve Pursaklar her zaman Azerbaycanlı kardeşlerimizin yanındadır” mesajı verdi. Başkan Çetin’in ziyaretinden memnun kalan Azerbaycan halkı ve siyasetçiler, Pursaklar’a teşekkür etti.

Voleybolda hedef Sultanlar Ligi

Pursaklar Voleybol İhtisas Takımı yeni sezon çalışmalarına hızlı başlayarak Sultan Ligi’ni hedefliyor. Salih Yergin ve öğrencileri geçen sezon rakiplerine zor anlar yaşatarak 1. Lig B Grubunu üçüncü sırada tamamladı.

Saray Yüzme Havuzunda dış cephe kaplaması başladı

​Pursaklar Belediyesi’nin Saray Mahallesinde inşa ettiği Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu inşaatının dış cephe kaplaması başladı.

Nezaket Okulu eğitmenlerine sertifika

Pursaklar Belediyesi bünyesinde hizmet veren Nezaket Okulu eğitmenleri Halk Eğitim Müdürlüğünde katıldıkları pedagojik formasyon eğitimini tamamlayıp sertifika aldı.