Başkan Ertuğrul Çetin; "İşleyen Demir Pas Tutmaz Çalışmaya Devam"

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin ilçenin birçok noktasında devam etmekte olan asfaltlama çalışmalarını incelemek üzere sahaya indi.

Başkan Ertuğrul Çetin; ‘‘İsraf Etmiyoruz’’

Temiz bir çevre hedefiyle yola çıkan Pursaklar Belediyesi, “Sıfır Atık Projesi” kapsamında Kompost Makinasından organik gübre üretimine başladı.

Pursaklar’da Muhtarlar Toplantısının Ana Gündemi ‘‘Koronavirüs''

Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, ilçe genelinde görev yapan mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek pandemi sürecinde yapılan çalışmaları anlattı.

Pursaklar’da Üst Seviye Tedbirler ile İlk Ders Zili Açıldı

Pursaklar'da pandemi tedbirleri altında başlatılan yüz yüze eğitimde okul öncesi ve 1.sınıf öğrencileri ders başı yaptı.

Pursaklar’da Okullar Şimdi Daha Güvenli

Pursaklar Belediyesi tarafından, yüz yüze eğitim öncesinde ilçede bulunan okulları dezenfekte ediliyor.

Başkan Ertuğrul Çetin Otobüste Uyardı

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, koronavirüs denetimleri kapsamında Özel Halk Otobüsüne binerek toplu taşıma sürücülerine ve vatandaşlara genelgeyle belirlenen kurallara uymaları konusunda uyardı.

Pursaklar TEKNOFEST’te

Bu yıl Gaziantep’te yapılacak olan TEKNOFEST’te Pursaklar'ı temsil edecek olan Barbas Teknoloji takımı, Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'i ziyaret etti.

Pursaklar Belediyesi Dezenfekte Edilmedik Yer Bırakmıyor

Pursaklar Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri tarafından, ilçede koronavirüsün tespit edildiği evlerde ve apartmanlarda dezenfekte işlemi gerçekleştiriliyor.

Ölüme Terk Etmek CİNAYETTİR !

İlçeye bırakılarak ölüme terkedilen yavru köpeklerin yardımına, Pursaklar Belediyesi yetişti.

Pursaklar Belediyesi Sağlık Çalışanları için Pedal Çevirdi

Pursaklar Belediyesi, vatandaşların huzuru ve sağlığı için gece gündüz demeden emek sarf eden sağlık çalışanlarına destek için pedal çevirdi.

Pursaklar Belediyesi Aracılığıyla Özel Sektörden İstihdam Seferberliği

Pursaklar Belediyesi, İstihdamın artırılması ve işsizliğin azaltılması için sokak sokak gezerek vatandaşlarına iş aramaya devam ediyor.

Pursaklar’da Enfeksiyona Karşı Dezenfeksiyon

Pursaklar Belediyesi tarafından, yüksek risk grubunda yer alan eczaneler ve kuaförler, vatandaşların olası bir enfeksiyona maruz kalmamaları için dezenfekte edilmeye devam ediyor.

Pursaklar’a Yatırım Yağmuru

Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, ilçede yapılması planlanan projeler hakkında hem bilgi aldı hem de projeleri yerinde inceledi.

‘‘Büyüklerde Çok Sevecek Çocuklarda Çok Sevecek’’

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, vizyon projelerini bir bir ilçeye kazandırmaya devam ediyor.

Yeni Yollar Yenilenen Pursaklar

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, yapımı devam eden kilit parke yol çalışmalarını yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Başkan Ertuğrul Çetin, Zabıtanın 194. Yaşını Kutladı

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, zabıta personelinin Zabıta Haftası’nı kutladı.

"Vaka Sayıları Alarm Veriyor"

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, pazar yerlerinde giriş çıkış, alandaki sosyal mesafe, maske takma zorunluluğu ve hijyen gibi koronavirüse karşı alınması gereken tedbirleri yerinde inceledi.

Pursaklar'da "Purbal" Hasadı

Organik ürünlere verdiği önemle ön plana çıkan Pursaklar Belediyesi, organik bal üretimi gerçekleştirdi.

‘‘Ayasofya’ya Pursaklar’dan Bir NEFES’’

Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi'nin kedisi Gli'ye Ankara Pursaklar’dan arkadaş geldi.

Başkan Ertuğrul Çetin Makamda Değil Sahada

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, ilçede yapımı devam eden çalışmaları denetleyerek, gelinen son nokta hakkında yetkililerden bilgi aldı.