Başkan Çetin’den Ramazan Bayramı mesajı

​Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin Ramazan Bayramı mesajında “İslam aleminin, Türk milletinin birlik ve beraberlik içinde Ramazan Bayramını idrak etmesi” temennisinde bulundu.

Başkan Çetin, asırlık çınarları ziyaret edip hayır dualarını alıyor

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin 102 yaşındaki asırlık Mustafa Kükner başta olmak üzere ilçedeki ihtiyarları ziyaret edip moral verip ve hayır dualarını aldı.

Mayıs ayında 46 sokakta çalışma tamamlandı

Pursaklar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü mayıs ayında başlatmış oldukları çalışmaların birçoğunu tamamlayıp kilometrelerce imar yolu çalışması yaparak 6 bin ton asfalt serimi yaptı.

Pursaklar Zabıtası bayram denetiminde

Pursaklar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, halkın sağlıklı ve güvenli gıda tüketebilmesi için yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi denetimlerini sıkılaştırdı.

Hidrolik yeraltı çöp konteyner uygulaması başladı

Temizlik İşleri Müdürlüğü yeni bir uygulamaya daha imza atarak ilçe genelinde birçok noktaya hidrolik yeraltı çöp konteyneri yerleştirdi.

Ayyıldız Spor Kompleksinde ilk kazma vuruldu

Her geçen gün gelişen ve değişen Pursaklar’da art arda dev spor yatırımları yapılmaya devam ediyor. Spor salonları, statlar, halı sahalar, yüzme havuzunun ardından şimdi de 70 dönümlük dev bir alana yapılacak olan Ayyıldız Spor Kompleksinde ilk kazma vuruldu.

Pursaklar Belediyesi’nden 4 kişiye Umre hediyesi

Şehit Salim Akgül Parkında geleneksel Ramazan etkinliklerinin finalini yapan Pursaklar Belediyesi, 4 vatandaşı Umre ile ödüllendirdi. Umre kazanan talihlilerin isimleri ise Başkan Çetin’in çektiği kura ile belirlendi.

29 kursiyer daha bilgisayar sertifikası aldı

Pursaklar Belediyesi Hüma Sultan Hanım Evinde bilgisayar kursuna katılan 29 kursiyer, 160 saatlik eğitimlerini başarı ile tamamlayıp MEB onaylı sertifikalarını aldı.

Sanatçı Ahmet Şafak Pursaklar’da binlerce kişiye konser verdi

Pursaklar Belediyesi’nin Ramazan Etkinlikleri kapsamında Emek Caddesinde sahne alan Ahmet Şafak binlerce hayranıyla buluşup Pursaklar’a unutulmaz anlar yaşattı.

Başkanlar Tuna ve Çetin şehit aileleriyle iftar etti

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna ve Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Abdurrahim Karakoç Kültür Merkezinde düzenlenen iftarda şehit aileleri, gaziler, belediye meclis üyeleri ve Sevgi evleri üyeleriyle birlikte oruç açtı.

Binlerce öğrenci karnelerini aldı

Pursaklar'daki binlerce öğrenci 2017-2018 eğitim-öğretim yılını tamamlayarak karne aldı. Güzide Ülker Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Saray İmam Hatip Ortaokulu’nda düzenlenen törende Kaymakam, Belediye Başkanı ve Milli Eğitim Müdürü öğrencilere karnelerini verdi.

Devlet Hastanesinde cihaz testleri başladı

Sağlık Bakanlığına teslim edilen Pursaklar Devlet Hastanesinin elektrik, su, doğalgaz ve internet abonelikleri tamamlanarak test aşaması başladı.

Bin 700 kişi aynı sofrada buluşup oruç açtı

Pursaklar Belediyesi ve Türk Kızılayı’nın Tevfik İleri Pazar Alanında birlikte düzenlediği iftar programında bin 700 kişi aynı sofrayı paylaşıp oruç açtı. İftara BBP Genel Başkanı ve AK Parti Milletvekili Adayı Mustafa Destici ile Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin ve AK Parti Milletvekili Adayı Zeynep Yıldız da katıldı.

Tebessüm Çarşısından bayramlık kıyafet hediyesi

Pursaklar Belediyesi Sosyal Yardım Müdürlüğü, Ramazan Bayramı öncesi ihtiyaç sahibi yüzlerce aileyi baştan ayağa giyindirip yüzleri güldürüyor.

Nezaket Okulunda minik aşçılar iş başında

Pursaklar Belediyesi Nezaket Okulu öğrencileri meslekleri tanıma dersinde önlüklerini ve şapkalarını giyip minik aşçı oldu. Alışverişin püf noktalarını da öğrenen çocuklar, yaptıkları maketlerle sebze reyonuna girip alışveriş yaptı.

Başkan eğitimcilere iftar verdi

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, iftar yemeğinde ilçedeki okul müdürleri, belediyenin Nezaket Okulu öğretmenleri, spor hocaları ve Gençlik Akademisi öğrencilerini iftarda ağırladı.

Başbakan Yıldırım, Milletvekili Adaylarını Pursaklar’da tanıttı

AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım, Pursaklar Belediyesi Selçuklu Kültür ve Kongre Merkezinde Milletvekili Adayları Tanıtım Toplantısına katılıp “Ankara’ya 16 yılda 116 milyar TL yatırım yaptık” dedi.

Yusuf Güney konserine halk akın etti

Pursaklar Belediyesi’nin Şehit Salim Akgül Parkı’ndaki geleneksel Ramazan etkinliklerinde sanatçı Yusuf Güney sahne aldı. Güney’i dinlemek için etkinlik alanına akın eden Pursaklar halkı, bin kişilik amfi tiyatro salonuna sığmadı.

Başkan Çetin’den Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kampanyasına destek

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçim kampanyasına destek için Ziraat Bankası’na giden Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, AK Parti Ankara Milletvekili Adayı Orhan Yeğin, AK Parti Pursaklar İlçe Başkanı Servet Türkayık ve çok sayıda vatandaş bağışta bulundu.

Tebessüm Şehri Pursaklar’da iftar bereketi

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin iftar sofralarında hemşerilerini ağırlamaya devam ediyor. Belediyenin üçüncü iftarı programında 500 kişi ile oruç açan Başkan Çetin “Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim etsin” dedi.