Pursaklar’da Araçlar Tek Tek Dezenfekte Ediliyor

Pursaklar Belediyesi tarafından koronavirüsüyle mücadele çalışmaları kapsamında araçlar dezenfekte ediliyor.

Pursaklar Belediyesi Sokak Hayvanlarını Unutmadı

Sahada aldığı tedbirlerle virüse karşı etkin mücadele eden Pursaklar Belediyesi, bu zorlu süreçte sokak hayvanlarını da unutmadı.

Başkan Ertuğrul Çetin’den Temizlik Çalışanlarına Destek Paketi

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, koronavirüsle (COVID-19) mücadele kapsamında mesai mefhumu gözetmeksizin sahada yer alarak vatandaşın sağlığını korumak amacıyla yoğun mesai harcayan belediye çalışanlarına hediye verdi.

Başkan Ertuğrul Çetin'den Kriz Yönetim Merkezi

Başkan Ertuğrul Çetin'in liderliğinde, Koronavirüsle (Covid-19) mücadele kapsamında Beyaz Masa biriminde kriz yönetim merkezi oluşturuldu.

Sosyal Mesafeye Uyalım Sağlımızı Koruyalım

Pursaklar Belediye Başkan Ertuğrul Çetin, ilçedeki Pazar alanlarını ziyaret ederek koronavirüsüne karşı alınan tedbirleri yerinde inceledi.

Minik Öğrencilerden Büyüklere Mesaj; ‘‘Evinde Kal’’

Koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında eğitime ara verilmesinin ardından Pursaklar Belediyesi Nezaket Okulu öğrencileri evlerinde, fotoğraf ve videolarla "Evde Kal Sağlıklı Kal" çağrısında bulundu.

Pursaklar’da Belediye – Hemşehri el ele Temizlik Seferberliği

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, dükkanlarının önünü temizleyen esnafları ziyaret ederek kolonya hediye etti.

Pursaklar’da Beyaz Masa 7/24 Korona Mesaisinde

Koronavirüs salgını nedeniyle evinden çıkamayan ve talepleri olan vatandaşlara anından cevap verebilmek için Pursaklar Belediyesi Beyaz Masa birimi, mesai mefhumu gözetmeksizin gece gündüz Pursaklar halkına hizmet veriyor.

Pursaklar’da El Ele Korona Seferberliği

Koronavirüs salgınına karşı önlemlerin artırıldığı Pursaklar’da belediye ekipleri, cadde ve sokakları köpüklü suyla yıkayarak, ardından dezenfekte ediyor.

Türkiye’de bir İlk Drone ile Dezenfekte Çalışmaları

Pursaklar Belediyesi, bir ilke imza atarak insansız hava aracı olan dronelar yardımıyla havadan dezenfeksiyon çalışması gerçekleştirdi.

Türkiye’de bir ilk ONLINE HALK MECLİSİ

Başkan Ertuğrul Çetin, sosyal medya hesaplarından canlı yayınla hemşehrilerine seslendi.

Başkan Ertuğrul Çetin'den, sağduyulu esnaflara teşekkür

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, korona virüsü sebebiyle ilçe genelinde faaliyette bulunan marketler, Pazarcı esnafı ve eczanelere yönelik fahiş fiyat ve stokçuluk denetimi gerçekleştirerek bilgilendirmelerde bulundu.

Başkan Ertuğrul Çetin; ''KİŞİSEL BAKIM VE TEMİZLİK EN BÜYÜK TEDBİRDİR''

Dünya çapında etkisini gösteren korona virüs (Covid-19) hakkında bilgilendirme toplantısı düzenlenerek, yeni tip virüs ve korunma yolları hakkında Pursaklar Belediyesi personeli bilgilendirildi.

Pursaklar’da Korona Virüsüne Karşı Üst Düzey Tedbir

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin’in talimatları doğrultusunda korona virüsüne karşı Çevre Koruma Kontrol Müdürlüğü ekipleri, özel kıyafetler giyip, maske takarak ilçe genelinde dezenfekte çalışması başlattı.

Pursaklar'da Korona fırsatçıları gözlem altında

Koronavirüsü nedeni ile vatandaşların maske ve dezenfekte ürünlere olan talebini fırsatçılığa dönüştürerek fiyat yükselten iş yerlerine Pursaklar Belediyesi Zabıta ekipleri fiyat etiketi denetimi gerçekleştirdi.

Pursaklar Belediyesi’nden bir Hanım Evi daha

Daha önce birçok mahallede hanım evleri açan Pursaklar Belediyesi, Altınova Mahallesi'nde de yeni bir hanım evini kadınların hizmetine sundu.

Pursaklar Belediyesi’nde Korona Virüsü İle Mücadele Seminerleri

Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü tarafından Pursaklar Belediye personeline korona virüsü (Covid19) eğitimi verildi.

Halk Meclisinde sıradaki durak Altınova Mahallesi

Başkan Ertuğrul Çetin, halk meclisi toplantısının dokuzuncusunu Altınova mahallesinde gerçekleştirdi.

8 Mart Dünya Kadınlar Gününde Yöresel Yemekler Yarışması Lezzet Ödülleri sahiplerini buldu

Pursaklar Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel Yöresel Yemek ve Bayat Ekmekten Taze Lezzetler Yarışması’nda büyük heyecan yaşandı.

Giyilmeyen Elbiseler Çöpe Değil Giysi Kutusuna

Pursaklar Belediyesi sosyal belediyecilik çalışmaları kapsamında 'Giysi Kumbarası' ile vatandaşların kullanmadıkları eşyaları ihtiyaç sahibi olanlara ulaştırılmasında köprü görevi görüyor.