Ayyıldız Hanım Evi kursiyerleri Arapça sertifikası aldı

Pursaklar Belediyesi Ayyıldız Hanım Evindeki çok sayıda kadın 136 saatlik eğitimlerini başarıyla tamamlayarak MEB onaylı Arapça 1 sertifikası aldı.

Çanakkale Zaferinin 104’üncü yılında şehitler anıldı

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 104. Yılında Pursaklar Belediyesi tarafından Abdurrahim Karakoç Kültür Merkezinde düzenlenen törende şehitler anıldı, kahramanlık türküleri okundu.

5. Pursaklar Esnafları İstişare Toplantısı yapıldı

Abdurrahim Karakoç Kültür Merkezinde altıncısı düzenlenen Esnaflarla İstişare Toplantısına katılan Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin “Pursaklar’da yaptığımız her işi istişare ile gerçekleştirdik. İlçemizin bugüne gelmesinde esnaf kardeşlerimizin katkısı çoktur” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Pursaklar Ankara’nın yükselen yıldızı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hükumetin ile Pursaklar Belediyesi’nin ilçeye kazandırdığı ve bedeli 176 milyon olan 29 kalem yatırımın resmi açılışını yaptı. Açılışta konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan “Pursaklar Ankara’nın yükselen yıldızı haline geldi” dedi.

Nezaket Okulu öğrencilerine diş taraması yapıldı

Pursaklar Belediyesi Yavuz Sultan Selim Nezaket Okulu öğrencileri hem sağlık eğitimi aldı hem de diş taramasından geçti.

Başkan Çetin meclis üyelerine plaket verip teşekkür etti

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, 2014-2019 hizmet yılının son meclis toplantısında Pursaklar Belediyesi Meclis Üyelerine plaket vererek teşekkür etti. Meclis üyeleri de yaptığı hizmetlerden dolayı Başkan Çetin’e plaket takdim edip teşekkürlerini sundu

Başkan Çetin: 15 yıl gece gündüz Pursaklar’a hizmet ettik

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun katılımıyla gerçekleşen Seçim İrtibat Bürosu açılışında hemşerilerine hitap eden Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin “15 yıl boyunca gece gündüz demeden hep birlikte Pursaklar’a hizmet ettik ve Pursaklar’ı ilçe yaptık” dedi.

Şubat’ta 56 sokakta çalışma tamamlandı

Pursaklar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü şubat ayında 56 sokakta asfalt serimi ve yama işini tamamladı.

Nezaket Okulu öğrencileri tiyatro ile eğlenceye doydu

Pursaklar Belediyesi Nezaket Okulu öğrencileri hem tiyatro eşliğinde eğitimlerini daha kalıcı ve etkili hale getiriyor hem de eğlencenin keyfini çıkartıyor.

Hasan Hüseyin Ceylan 28 Şubat’ı anlattı

ÖNDER İmam Hatipliler Derneği tarafından Purswaklar Belediyesi Abdurrahim Karakoç Kültür Merkezinde düzenlenen “28 Şubat Postmodern Darbesi” konferansında konuşan Eski Refah Partisi Milletvekili Hasan Hüseyin Ceylan “O dönem askeriyeden atılanların tamamı Refah Partisine gönül verenler ve Ülkücülerdi. FETÖ’cülerden hiç atılan olmadı” dedi.

Başkan Çetin kursiyerleri ziyaret edip hediye verdi

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Hüma Sultan Hanım Evini ziyaret ederek, pasta süsleme yarışmasında dereceye giren kursiyerlere ödüllerini verdi.

Pursaklar’a çifte madalya

Antalya’da düzenlenen 6’ıncı Uluslararası Türkiye Açık Taekwondo Turnuvasında Pursaklar Belediyesi Sporcusu Nehir Narin, Ferdi Poomsae’de 2’inci ve Ferdi Frseetyle Poomsae’de 3’üncü olarak çifte madalya kazandı.

Pursaklar sinemayı çok sevdi

Pursaklar Belediyesi bünyesinde hizmet veren Tebessüm Sineması’nda gösterime giren birbirinden güzel filmleri izleyen Pursaklar halkı sinemayı çok sevdi.

Karadenizlilerden Cumhur İttifakına destek

Pursaklar Belediyesi Abdurrahim Karakoç Kültür Merkezinde düzenlenen 4. Karadenizliler Gecesinde Cumhur İttifakı AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özhaseki ve AK Parti Pursaklar Belediye Başkan Adayı Yılmaz’a destek çıktı.

Başkan Çetin sünnet ziyaretlerini sürdürüyor

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin geleneksel hale getirdiği sünnet ziyaretlerinde Büyükşehir Belediyesi tarafından sünnet ettirilen çocuklara bisiklet hediye ederken, mahalle sakinlerinden de 31 Mart seçimlerinde Cumhur İttifakına destek istiyor.

Pursaklar’da 14 Şubat’ta 13 çift ‘evet’ dedi

Pursaklar Belediyesi Evlendirme Memurluğu’na başvuran 13 çiftin nikâhı 14 Şubat Sevgililer Günü’nde kıyıldı. Günler öncesinden randevu alıp, nikâh işlemlerini tamamlayan çiftler, Evlendirme Memurluğu’nda ‘evet’ diyerek bu anlamlı günde hayatlarını birleştirdi.

“Nezaket Elçileri” değerler eğitimi alıyor

Türkiye’nin ilk ve tek projelerinden biri olan Pursaklar Belediyesi Nezaket Okulunda 4 ila 6 yaş arasındaki çocuklar değerler eğitimi alarak geleceğe emin adımlarla yürüyor.

Pursalar’da bilgisayar sertifikası alan kadınların sayısı artıyor

Pursaklar Belediyesi Ayyıldız Hanım Evinde bilgisayar kursuna katılan çok sayıda kadın, eğitimlerini başarı ile tamamlayıp MEB onaylı bilgisayar sertifikası aldı.

Çankırılılar Pursaklar’da buluştu

Çankırı Dernekler Federasyonu’nun Pursaklar Belediyesi Selçuklu Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlediği “Büyük Çankırı Buluşması Birlik ve Beraberlik Gecesi”ne Cumhur İttifakının AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin ve AK Parti Pursaklar Belediye Başkan Adayı Ayhan Yılmaz birlikte katıldı.

Pursaklar’da kadınlara sağlık seminerleri devam ediyor

Pursaklar Belediyesi Hüma Sultan Hanım Evinde düzenlenen seminerde Pursaklar Kanser Erken Teşhis, Tarama ve Eğitim Merkezi (KETEM) doktorları tarafından kadınlara rahim ağzı ve meme kanseri konusunda eğitim verildi.