Minikler acil yardımları öğreniyor

Pursaklar Belediyesi Nezaket Okulu öğrencileri yaptıkları araç gereçlerle hem acil durum araçlarını hem de acil durum numaralarını öğreniyor.

On binlerce Pursaklarlı Mehmetçiğe destek için yürüdü

Pursaklar Belediyesi tarafından düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı ve Mehmetçiğe Destek Yürüyüşüne ellerinde Al Bayrakla katılan on binler dünyaya seslendi: “Zeytin Dalı Harekatını destekliyor, Mehmetçiğimizle gururu duyuyoruz.”

Pursaklar Voleybol İhtisas yükselişini sürdürüyor

Pursaklar Voleybol İhtisas Takımı 22. Hafta İBA Kimya TED Ankara Kolejlileri 3-2 mağlup ederek puanını 49’a yükseltti.

14 Şubat’ta Bartın’dan Pursaklar’a uzanan evlilik teklifi

Sevgililer Gününü fırsat bilen Serhat Duran, 14 Şubat’ta Bartın’dan Pursaklar’a gelerek nişanlısı Merve Solmaz’a sürpriz evlilik teklifinde bulundu.

Pursaklar’da 14 Şubat’ta 14 nikâh

Pursaklar Belediyesi Evlendirme Memurluğu’na başvuran 14 çiftin nikâhı 14 Şubat Sevgililer Günü’nde kıyıldı. Günler öncesinden randevu alıp, nikâh işlemlerini tamamlayan çiftler, Evlendirme Memurluğu’nda ‘evet’ diyerek hayatlarını birleştirdi.

Pursaklar Belediyesi 2017’de de tebessüm ettirdi

Pursaklar Belediyesi Tebessüm Çarşısı uzattığı yardım eli ile ihtiyaç sahiplerine tebessüm ettirmeye devam ediyor. Pursaklar Belediyesi’nin Sosyal Yardım Müdürlüğü olan Tebessüm Çarşısı, 2017 yılında da ihtiyaç sahibi binlerce aileye yardım eli uzatarak tebessüm ettirdi.

BELEDİYE HİZMET BİNASI TAMAMLANIYOR

Belediyenin bütün birimlerini bir araya toplamak ve vatandaşın işini kolaylaştırmak için Emek Caddesi üzerinde yapılan Belediye Hizmet Binası inşaatı hızla tamamlanıyor.

Başkan Çetin’den esnafa bayrak hediyesi

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin geleneksel hale getirdiği esnaf ziyaretleri kapsamında yeni açılan iş yerlerine hayırlı olsun ziyaretlerinde bulunup Bayrak hediye etti.

Kadınlar rehabilitasyon merkezini ziyaret etti

Ayyıldız Hanım Evi Çocuk Gelişimi Kursiyerleri Saray Engelsiz Yaşam ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti.

Pursaklar Mehmetçiğe destek için yürüyecek

Pursaklar Belediyesi tarafından düzenlenecek olan Zeytin Dalı Harekatı ve Mehmetçiğe Destek Yürüyüşü 16 Şubat’ta Hicret Camii önünden başlayacak.

Pursaklar Devlet Hastanesinde sona gelindi

Başkan Çetin’in büyük gayretleriyle ilçeye kazandırılan Devlet Hastanesi inşaatında sona gelindi. İlkbahar aylarında yüklenici firma tarafında Sağlık Bakanlığına teslim edilmesi beklenen hastane kısa sürede ilçe halkına hizmet vermeye başlayacak.

Pursaklarlı kadınlar Mehmetçik için ilmek attı

Zeytin Dalı Harekatı’na destek veren Pursaklar Belediyesi hanım evi üyeleri, Afrin bölgesindeki harekatta görev yapan askerler için ilmek ilmek atkı, bere, eldiven ördü.

Kapalı Spor Salonunda büyük değişim

Pursaklar Kapalı Spor Salonu Ankara Gençlik Hizmetleri İl Müdürlüğü ile imzalanan protokol sonucu Pursaklar Belediyesi’ne devredildi. Devir işlemlerinin ardından salonda tadilat yapan Pursaklar Belediyesi Spor Koordinatörlüğü kapalı salonu yeni bir görüne kavuşturdu.

Pursaklar pırıl pırıl

Pursaklar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü her geçen gün hizmet alanı genişleyen ilçede 7/24 çalışıyor. Uygulamaya konan yeraltı çöp konteynırı ise temizlikte Pursaklar’a çağ atlatıp köklü çözümler getirdi.

Nezaket Elçileri doğa ile iç içe yaşıyor

Türkiye’nin ilk ve tek projesi olan Pursaklar Belediyesi Nezaket Okulunda geleceğin hanımefendileri ve beyefendileri yetişiyor. Yavuz Sultan Selim Nezaket Okulundaki doğayla bütünleşmiş sınıflarda eğitim görmenin keyfini çıkarttı.

Pursaklar’ın Sultanları Samsun’a geçit vermedi

Pursaklar Voleybol İhtisas Takımı 20. Hafta Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakent’i 3-2’lik skorla mağlup edip hanesine iki puan yazdırdı.

Ankara Müftüsü’nden Başkan Çetin’e ziyaret

Ankara İl Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu, Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin’i makamında ziyaret etti.

AK Parti Pursaklar İlçe Danışma Meclisinde Mehmetçiğe tam destek

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, AK Parti Pursaklar İlçe Teşkilatı Ocak Ayı Danışma Meclisi Toplantısı’na katılarak “Dualarımız Mehmetçiğimizle. Rabbim Türk askerimizi muzaffer eylesin” dedi.

AK Partili Ünüvar’dan Başkan Çetin’e ziyaret

AK Parti Adana Milletvekili Necdet Ünüvar Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin’i makamında ziyaret etti.

Mehmetçik’ten Başkan Çetin’e selam var

Türkiye’nin sınırlarındaki terör tehlikesini yok etmek ve masum Suriye halkını topraklarına kavuşturmak için Zeytin Dalı Harekatı’nda destan yazan kahraman Mehmetçik bombalardan birine Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin’in ismini yazarak selam gönderdi.