Tekne Orucu tutan çocuklar İftar yaptı

Pursaklar Belediyesi Nezaket Okulunda Çocuk iftarı programı düzenlendi.

Coşkun Sabah, kulakların pasını sildi.

Türk Sanat Müziği sanatçısı Coşkun Sabah unutulmaz bir konser verdi.

Belediyemizin Sporcularından Büyük Başarı

19 Mayıs Atatürk’ ü Anma ve Gençlik Bayramı Ankara İl Birinciliği turnuvasında Pursaklar Belediyesi sporcuları 11 madalya ile turnuvayı tamamladı.

Pursaklar Zabıtası Denetimlerine ara vermeden devam ediyor.

​Belediyemizin Zabıta ekipleri Ramazan ayı boyunca hız kesmeden fırın denetimlerine devam ediyor.

Ertuğrul Başkanımız öğrenci evinde Sahur yaptı.

Ertuğrul Başkanımız, Ak parti İlçe Başkanı Sayın Servet Türkayık ve Ak Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Sayın Murat Özkan öğrenci evine konuk olarak Sahur yaptı.

Pursaklar’da Aysel Yakupoğlu Rüzgârı Esti

Belediyemiz tarafından düzenlenen Ramazan Etkinlikleri programında Pursaklar halkı doyasıya eğlendi.

KUTADGU BİLİG'İN YAZILIŞININ 950. YILDÖNÜMÜNDE SEMİNER DÜZENLENDİ

Kutadgu Bilig'in Yusuf Has Hacip tarafından yazılışının 950. yıldönümü UNESCO’nun anma ve kutlama yıldönümü etkinliği kapsamında Hüma Sultan Hanım evinde seminer düzenlendi.

Nezaket Okulları Minik Öğrencilerine Cami Adabını Camilerde anlattı.

Belediyemizin Nezaket okulunda eğitim gören çocuklarımız öğretmenleri ile beraber cami ziyaretinde bulundular.

Ertuğrul Başkanımız, Zabıta Personeli ile İftar ’da buluştu.

Ertuğrul Başkanımız, Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Ufuk Sipahi, Zabıta Müdürü Sayın Tarık Ezandemir ve Zabıta memurları ile iftar yemeğinde buluştu.

Nezaket Okullarında Ramazan Sevinci

Belediyemizin Nezaket Okullarındaki minik öğrenciler, Ramazan Ayı’ nın önemini vurgulayan etkinlikler yaptı.

Pursaklar'da Fırınlara Sıkı Denetim

Pursaklar Belediyesi Zabıta ekiplerince ilçede faaliyet gösteren fırınlara denetim yapıldı.

Miniklerden Anneler Günü Sürprizi

Nezaket Okulu öğrencileri yaptıkları etkinliklerle Anneler Gününü kutladı.

Pursaklar’ da Ramazan Şenliklerine Coşkulu Başlangıç

Belediyemizin Şehit Salim Akgül parkında gerçekleşen Ramazan Etkinlikleri renkli görüntülere sahne oluyor

Pursaklar’a Hayırlı Olsun

İlçe Belediye Meclis üyelerinin oylaması sonucu oy çokluğu ile Sayın Ertuğrul Çetin Pursaklar Belediye Başkanı seçildi.

Hanımlardan Mukabele Sünnetine Yoğun İlgi

Pursaklar Müftülüğü ile işbirliği yapılarak; Hüma Sultan Hanım Evi, Ayyıldız Hanım Evi ve Saray Hanım Evlerinde mukabele heyecanı başladı.

Hüma Sultan Hanım Ev'inde Sertifika Heyecanı

İğne Oyası kursu, Ahşap Boyama Kursu ve Hızlı Klavye kursunu bitiren hanımlar sertifika almaya hak kazandı.

Öğrencilere Müjde !

Şehir Araştırma Kütüphanesi çalışma saatlerinde değişikliğe gidildi.

Pursaklar Halkı Gönül Sofrasında Buluştu

Pursaklar Belediyesi ve Hayırsever Vatandaşlarımız Ortaklaşa İftar Yemeği Düzenledi.

Miniklerden Yıl Sonu Gösterisi

Belediyemizin Nezaket Okullarında Yıl Sonu Etkinliği Gerçekleştirildi.

PURSAKLAR’DAN ÇİFTE MADALYA

Gençler Kulüpler Türkiye Halter Şampiyonası’nda Batuhan Yüksel rüzgarı esti.