Hanım Evlerinde Yeni Dönem Heyecanı

Eğitimden spora, kültürden sanata birçok alanda kurslar veren Pursaklar Belediyesi Hanım Evleri, yeni eğitim öğretim dönemi için kurs kayıtlarına devam ediyor.

Pursaklar’da Yaz-Kış Yüzme Keyfi

Pursaklar Belediyesi tarafından, Yarı Olimpik Yüzme havuzunda 7’den 70’e tüm vatandaşları kapsayan yüzme kurslarıyla vatandaşlara yaz-kış yüzme imkânı sunuyor.

Pursaklar’da Kantinler Mercek Altında

Pursaklar Belediyesi, yeni eğitim-öğretim yılının başlaması ile birlikte ilçe genelinde eğitim veren tüm okullardaki kantinleri mercek altına aldı.

Pursaklar’da Baş Döndüren Değişim Rüzgârı

Pursaklar Belediyesi, büyük dönüşüm kapsamında yeşil alanları muhafaza ederek Fatih Parkı’nı baştan sona yenileme çalışmalarına hızla devam ediyor.

Pursaklar Devlet Tiyatroları Yeni Sezona Hazır

Pursaklar Belediyesi tarafından inşa edilen 679 sandalye sayısı ile Ankara’nın en büyüğü olma özelliğini taşıyan Devlet Tiyatroları Pursaklar Sahnesi yeni sezon hazırlıklarını tamamladı.

Uluslararası İlgi Endemik Vadi’de

Pursaklar Belediyesi tarafından hizmete açılan ve Ankara’nın kültürel değerlerine ev sahipliği yapan Endemik Vadi, dünya genelinde eğitim gören yabancı uyruklu öğrencilerin ilgisini çekiyor.

Pursaklar Muhsin Yazıcıoğlu Meydanı’nda Büyük Dönüşüm

Pursaklar Belediyesi, ilçenin ana meydanlarından biri olan Muhsin Yazıcıoğlu Meydanı’nda yenileme çalışmalarına hızla devam ediyor.

Pursaklar’da Dolu Dolu Geçen Gaziler Günü

Pursaklar Belediyesi tarafından, bütün masrafların karşılandığı Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Pursaklar Temsilciliğinin açılışı ve ilçede yaşayan şehit yakınları ve gaziler onuruna yemek verildi.

Pursaklar’da Değişim ve Dönüşüm Devam Ediyor

Pursaklar Belediyesi, Pazartesi Pazar Alanını kapalı hale getirerek mevsim şartlarına uygun, daha hijyenik, daha konforlu koşullarda vatandaşların hizmetine sunmak için çalışmalarına devam ediyor.

Pursaklar'da Özel Gereksinimli Gençler Yeşil Sahalarda

Pursaklar Engelliler Sosyal Tesisinde özel gereksinimli gençler, hem birlikte olmanın tadını çıkarıyor hem de çeşitli etkinliklerle keyif dolu dakikalar geçirmeye devam ediyor.

Pursaklar’ın Kahraman Gazileri Çanakkale’de

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, ilçede ikamet eden gazilerle birlikte Çanakkale’yi ziyaret ederek, destan yazan şehitleri mezarları başında dualarla andı.

Pursaklar Millet Kıraathaneleri İle Donatılıyor

Gençlerin ve çocukların gelişimine büyük öncelik veren Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, yeni bir Millet Kıraathanesinin daha temelini attı.

Pursaklar’da Kursiyerler Farkındalık Kazandı

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Hüma Sultan Hanım Evinde, Şifalı Doğal Taş ve Farkındalık Eğitimi’ne katılan 64 kursiyere sertifikalarını takdim etti.

Pursaklar'ın RüzgarıTeknofestte Esti

Pursaklar Belediyesi’nin destekleriyle TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali'nde aldığı altıncılıkla Pursaklar'ı gururlandıran Armada Rov Team ekibi Başkan Ertuğrul Çetin'i ziyaret etti.

Ankara’nın En Cazip İlçesi ‘‘Pursaklar’’

Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Pursaklar’ın kalkınmasına, geleceğine, gelişimine yatırım yapacak olan gayrimenkul ve inşaat sektörü temsilcileriyle kahvaltı programında bir araya geldi.

Yetim ve Öksüzler Pursaklar Belediyesi'nin Kanatları Altında

Sosyal belediyecilik alanında tüm Türkiye'ye örnek olan Pursaklar Belediyesi, kendi ürettiği bal, sucuk, nohut ve mercimeği yetim ve öksüz çocuklara dağıtmaya başladı.

Pursaklar’da Atık Toplayıcıları Kayıtlı Çalışacak

Pursaklar Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde kağıt, plastik, metal, cam gibi ambalaj atıklarını toplayan bağımsız atık toplayıcılarını kayıt altına alıyor.

Portrelerde Başkan Ertuğrul Çetin Var

Gençlerle her an, her dakika bir arada olmaya büyük bir ehemmiyet veren Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, gençlerin resim portrelerinde yer almaya devam ediyor.

Pursaklar Belediyesi’nden İhtiyaç Sahiplerine Can Suyu

Pursaklar Beldiyesi, ihtiyaç sahibi ailelere dağıtımını gerçekleştirdiği Pursaklar Kart ile ilçede yaşayan dar gelirli ailelere yardım elini uzatmaya devam ediyor.

Pursaklar’da Ders Zili Hediyelerle Çaldı

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, öğrencileri yeni eğitim-öğretim yılının ilk gününde yalnız bırakmayarak hediyelerini takdim etti.