Pursaklar Belediyesi’nden Avrupa’ya Danışmanlık Hizmeti

Avrupa Birliği Erasmus KA2 Yetişkin Eğitimi Projesi kapsamında Pursaklar’a gelen Avrupa Birliği ülkeleri, Pursaklar Belediyesi’ne bağlı Hanım Evlerinde gördükleri ürünleri kendi ülkelerinde yapmak adına danışmanlık desteği alacak.

Kuşaklararası Sevgi ve Saygı Pursaklar’da

Pursaklar Belediyesi, kuşaklararası bağı güçlendirmek adına Yaşam Merkezinde kurs alan çocukları, Necla Kızılbağ Huzurevi’ndeki büyükleri ile buluşturdu.

Pursaklar Kurban Bayramına Hazır

Vatandaşların kurban ibadetlerini huzur içerisinde yapabilmeleri için çalışmalarını sürdüren Pursaklar Belediyesi, Gümüşoluk Kurban Satış ve Kesim Alanında Kurban Bayramı hazırlıklarını tamamladı.

Özel Gereksinimlilerin Bayram Tıraşı Belediyeden

Pursaklar Belediyesi, kaliteli ve verimli zaman geçirmek adına Engelsiz Yaşam Merkezine gelen özel gereksinimli gençlere bayram tıraşı yapıyor.

Pursaklar’da En Minik Mezuniyet Törenleri

Pursaklar Belediyesine bağlı Nezaket Okullarında eğitim gören minik öğrencilere yönelik olarak Devlet Tiyatroları Pursaklar Sahnesinde 5 farklı günde 5 farklı mezuniyet töreni düzenlendi.

Gazze’den Gelen Savaşın Çocukları Pursaklar’da

Pursaklar Belediyesi, İsrail’in hunharca saldırılarında yaralanarak gazi olan ve Türkiye’ye getirilerek 4 aydır Ankara’da tedavi gören Gazzeli savaşın çocukları için Endemik Vadi’de program düzenledi.

Pursaklar’ın Yıl Sonu Sergisinde El Emeği Göz Nuru Ürünler

Pursaklar Belediyesi’ne bağlı Hanım Evlerinde hobi ve meslek kurslarına katılan kadınların ürünlerinin yer aldığı yıl sonu sergisi, Başkan Ertuğrul Çetin’in katılımlarıyla açıldı.

Pursaklar Belediyesi’nden Evlere Ücretsiz Temizlik

Pursaklar Belediyesi tarafından, yaşlı, bakıma muhtaç ve özel gereksinimli vatandaşlara yönelik olarak ücretsiz ev temizliği hizmeti verilmeye devam ediyor.

Mülkiyeliler Endemik Vadi’de

1965 mezunu Mülkiyeliler, Pursaklar Belediyesi tarafından hizmete kazandırılan başkente özgü endemik bitkiler, Ankara Keçisi, Ankara Kedisi, Ankara Güvercini ve Ankara Tavşanının yer aldığı Endemik Vadi'yi ziyaret etti.

Ertuğrul Başkan’dan Pazar Ziyareti

Mahalle Mahalle gezerek her an halkının yanında olan Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, pazar alanına gelen vatandaşlarla ve pazarcı esnaflarla sohbet etti.

Pursaklar’da Kursiyerlikten Kuaförlüğe

Pursaklar Belediyesine bağlı Hanım Evlerinde eğitim gören kursiyer Hanife Kirazlı kuaför salonu açarak, kendi işinin patronu oldu.

Pursaklar’da Mezuniyet Heyecanı

Pursaklar Belediyesine bağlı Nezaket Okullarında eğitim gören minik öğrencilere yönelik olarak Devlet Tiyatroları Pursaklar Sahnesinde mezuniyet töreni düzenlendi.

Pursaklar’ın Parkları Bakımda

Pursaklar Belediyesi, vatandaşların yoğun olarak kullandığı yeşil alan ve parklarda bulunan oyun grupları ve spor aletlerinin, bakım-onarım çalışmalarına devam ediyor.

Şampiyonlar’dan Ertuğrul Başkan’a Ziyaret

Katıldıkları turnuvalarda şampiyon olan ve dereceye giren Pursaklar Belediye Spor Kulübü Ragbi U18 Kız Takımı, Ragbi U18 Erkek Takımı ve Ragbi Büyük Erkekler Takımı, Başkan Ertuğrul Çetin'i ziyaret etti.

Pursaklar’da Güçler Bir Araya Geliyor

Pursaklar Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün etkin ve verimli bir şekilde çalışabilmeleri için iki müdürlüğü bir araya getiriyor.

Pursaklar’da 3.Geleneksel Ata Tohumu Sebze Fidesi Dağıtımı

Pursaklar Belediyesi, ilçe halkını yerli tohuma teşvik etmek amacıyla Endemik Vadi’de 3.Geleneksel Ata Tohumu Sebze Fidesi Dağıtımı yaptı.

Pursaklar’ın Yolları Değişiyor Dönüşüyor

Pursaklar Belediyesi, ulaşımda kaliteyi artırmak ve araçların trafikteki seyrini daha güvenli hale getirmek adına yol yenileme seferberliğine hız kesmeden devam ediyor.

Pursaklar’ın Endemik Vadisi Neşe Dolu Eğitim Dolu

Pursaklar Belediyesi tarafından hizmete kazandırılan Ankara’nın kültürel değerlerine ev sahipliği yapan Endemik Vadi, her geçen hafta öğrencilerin büyük ilgisi ile karşılaşmaya devam ediyor.

Pursaklar’da Atık İlaçlar Bertaraf Ediliyor

Pursaklar Belediyesi, atık ilaçların toplanması için eczanelere yerleştirdiği atık ilaç toplama kutuları ile çevre ve insan sağlığına zarar veren ilaçları imha ediyor.

Pursaklar’da Akıl Oyunları Tasarlama Turnuvası

Pursaklar Belediyesi’ne bağlı Nezaket Okullarında öğrencilerin zekâ becerilerini gerçekleştirmek adına Akıl Oyunları Tasarımı ve Turnuvası düzenlendi.