Pursaklar’ da yeni dönem hızlı başladı

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, görevine hızlı başladı. Belediye içi yapılanma çalışmalarını tamamlayan Ertuğrul Başkan, hizmetin vatandaşa en iyi şekilde ulaşması için gerekli tüm tedbirleri aldı.

Pursaklar Belediye Sporcuları Türkiye Gençler ve Büyükler Halter Şampiyonasında Terzi ve Yüksel’den altın madalya

Pursaklar Belediye Spor Kulübünün Sporcuları Mahmut Terzi ve Batuhan Yüksel Gençler ve Büyükler Türkiye Halter Şampiyonasında altın madalya kazandı.

Pursaklar'da 15 Temmuz Şehitleri dualarla anıldı

Pursaklar Belediyesi, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik yıl dönümünde hazırladığı programlarla milletin destansı mücadelesini unutturmadı.

Pursaklar’a Modern kurban satış ve kesim alanı

Pursaklar belediyesi her gün büyüyen ve gelişen ilçenin taleplerini karşılayabilecek modern bir kurban satış ve kesim alanı projesini hayata geçiriyor.

Yaz Okulunda ilk ders Ertuğrul Başkan'dan

Pursaklar Belediye Spor Kulübü yaz spor okulları bünyesinde açılan yüzme kursları, çocuklardan büyük ilgi görüyor.

Başkan Ertuğrul Çetin ilk nikahını kıydı.

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, ilk nikahını kıydı. Dilara Özoğlu ve Zafer Çınar çiftinin mutluluklarına ortak oldu.

Pursaklar’da parklar bakım ve onarımdan geçiyor

Pursaklar Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından vatandaşların yoğun olarak kullandığı yeşil alan ve parklarda oyun grupları ve spor aletlerinin bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor.

Pursaklar’da izinsiz olarak yapılan kuş ve tavuk kümesleri yıkıldı

Pursaklar Belediyesi Zabıta müdürlüğü ekipleri, boş arazi üzerine inşa edilen kuş ve tavuk kümeslerinin yıkım işlemlerine başladı.

Ertuğrul Başkan Er Cool giyim mağazasının açılışını yaptı

Pursaklar'da faaliyete geçen iş yerinin açılışını Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin yaptı.

Başkan Ertuğrul Çetin’den Esnaf Ziyareti

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, esnafları ziyaret ederek görüş, öneri ve isteklerini dinledi.

Pursaklar’da Ücretsiz Yaz Spor Okulları Kayıtları Başladı

Pursaklar Belediyesi’nin Okullar Hayat Olsun projesi kapsamında her yıl düzenlemiş olduğu yaz spor okulu kayıtları başladı.

Saray Hanım Evi Kursiyerleri Sertifikalarını aldılar

Pursaklar Belediyesi Saray Hanım Evi kursiyerleri, kurdele nakış, örgü, işaret dili ve dikiş kurslarını başarıyla bitirip sertifika aldı.

Pursaklar Belediyesi İlaçlama Faaliyetlerine Başladı

Yaz aylarında artış gösteren ve Halk Sağlığını tehdit eden Karasinek, Sivrisinek gibi Haşerelere karşı İlaçlama çalışmalarına başladı.

Hanımlar El Becerilerini Sergiledi

Pursaklar Belediyesi ve Pursaklar Halk Eğitim Merkezi Ortaklaşa Yıl Sonu Sergisi Düzenledi.

Saray Hanım Evinde Sertifika Heyecanı

PURSAKLAR Belediyesi Saray Hanım Evi’ndeki çocuk gelişimi kursunu başarıyla tamamlayan kadınlar sertifika aldı.

Miniklerin Yıl Sonu Heyecanı

Pursaklar Belediyesi Nezaket Kreş Okullarında yıl sonu gösterileri hız kesmeden devam ediyor.

Miniklerden Keyifli Yıl Sonu Gösterisi

Belediyemizin Saray Kreş Nezaket Okul' unda Minik Öğrenciler, yıl sonu gösterisi düzenledi.

PURSAKLAR BELEDİYESİ, BEM-BİR-SEN’LE SÖZLEŞME İMZALADI

Pursaklar Belediyesi ile Belediye ve Özel İdare Çalışanları Sendikası (BemBirSen), Sosyal Denge Sözleşmesi'ni imzaladı.

Ertuğrul Başkanımız, Personel ile Bayramlaştı

Ertuğrul Başkanımız, bayram tatili sonrası birim müdürlüklerindeki belediye personeli ile bayramlaştı.

Pursaklar' da Her Kabre Bir Çiçek

Pursaklar Belediyesi, Ramazan Bayramı nedeniyle arife günü İlçe Mezarlıklarına ziyarete gelen vatandaşlarımızın, yakınlarının kabirlerine dikmeleri için binlerce çiçek fidesi dağıttı.