Pursaklar’ın Sultanları üç hafta üst üste galibiyet sevinci yaşadı

Pursaklar Voleybol İhtisas Takımı son üç hafta oynadığı maçları kazanarak galibiyet serisine devam etti. Gümüşhane Gençlerbirliği ve Samsun Büyükşehir Anakent’in ardından Anadolu Üniversitesi’ni de mağlup edip puanını 14’e yükseltti.

Saray’daki modern düğün salonu tamamlandı

Saray Cumhuriyet Mahallesi sakinlerinin yoğun talebi üzerine mahalleye modern bir düğün salonu ve çay bahçesi kazandırmak için kolları sıvayan Pursaklar Belediyesi, Atatürk Parkı’nın dokusunu bozmayacak şekilde inşa ettiği çalışmayı tamamladı.

Pursaklar’da bir tarafta temel atma bir tarafta açılış

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Ankara İl Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu, Kaymakam İhsan Kara ilçede yapımı tamamlanan hem Mehmet Atıf Kız Kur’an Kursu’nun açılışını yaptı hem de Hz. Hatice Kız Kur’an Kursu’nun temel atma törenine katıldı.

Kadınlara evlilik öncesi eğitim

Hüma Sultan Hanım Evi’nde düzenlenen ‘Evlilik Öncesi Eğitim’ seminerine katılan çok sayıda kadına evlilikteki sağlıklı iletişim konusu anlatıldı.

Başkan Çetin Saraylı hemşerileri ile bir araya geldi

Türkiye’de ilk defa Pursaklar Belediyesi tarafından 2010 yılında hayata geçirilen Dede ve Torun Evi projesi kuşakları buluşturmaya devam ediyor. Saray Dede Torun Evi’nde hemşerileriyle bir araya gelen Başkan Çetin “Amacımız dede ile torunları buluşturup kuşaklar arası bağı güçlendirmek” dedi.

Pursaklar’ın Sultanları Karadeniz takımlarına geçit vermedi

Pursaklar Voleybol İhtisas Takımı son iki hafta oynadığı Karadeniz takımlarından Gümüşhane Gençlerbirliği’ni 3-1, Samsun Büyükşehir’i ise 3-2 mağlup etti.

Pursaklar’dan Taekwondo’da Balkan 3’üncülüğü

Edirne’de düzenlenen 19’uncu Balkan Taekwondo Şampiyonasında Pursaklar Belediye Sporcusu Raziye Dayanç Balkan 3’üncüsü oldu.

Dede Torun Evinde ihtiyarlara sağlık semineri devam ediyor

Pursaklar Belediyesi Merkez Dede Torun Evi’nde düzenlenen sağlık seminerinde ihtiyarlara yüksek tansiyon ve şeker hastalıkları hakkında bilgi verildi.

Hanımlar Sağlıklı Yaşamın Sırlarını Öğrendi

Pursaklar Belediyesi’ne ait hanım evi üyesi bir grup kadın, katıldıkları özel bir televizyon programında sağlıklı yaşam konusunda bilgilendi.

Pursaklar ve Büyükşehir el ele verip çalışıyor

Mustafa Tuna’nın Büyükşehir Belediye Başkanı olmasıyla Puraklar’daki ‘Bölge Başkanlığı’ lağvedildi. Pursaklar Belediyesi ile Büyükşehir Belediyesi ekipleri de ilçenin ihtiyaçlarını gidermek için gece gündüz demeden yoğun mesai harcayıp büyük bir uyum içinde çalışmalarını sürdürüyor.

15 kursiyer daha bilgisayar sertifikası aldı

Pursaklar Belediyesi Hüma Sultan Hanım Evinde bilgisayar kursuna katılan 15 kadın, eğitimlerini başarı ile tamamlayıp MEB onaylı bilgisayar sertifikası aldı.

Atatürk Pursaklar’da törenle anıldı

Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 79’uncu yıldönümünde Pursaklar Belediyesi Saray Kültür Merkezi’nde düzenlenen törenle anıldı. Törene ilçe protokolü tam kadro katıldı.

Ekim ayında 217 Küçük Hemşeriye “Hoş Geldin” denildi

Pursaklar Belediyesi, tarafından yıllar önce uygulamaya konan “Hoş Geldin Küçük Hemşerim” projesi hem Ankara’daki diğer belediyelere ilham kaynağı oldu hem de ilçe halkının takdirini kazandı. Bu kapsamda Ekim ayında Pursaklar genelinde 217 aile ziyaret edilerek ‘Hoş Geldin Küçük Hemşerim’ hediyesi verildi.

Pursaklar’da kuşakları buluşturan proje Dede Torun Evleri

Türkiye’de ilk defa Pursaklar Belediyesi tarafından 2010 yılında hayata geçirilen Dede ve Torun Evi projesi kuşakları buluşturup, geçmişin tecrübesini gelecek nesillere aktarıyor.

Nezaket Okulları neşeli bir nesil yetiştiriyor

Türkiye’nin ilk ve tek projesi olan Pursaklar Belediyesi Nezaket Okuluna Yavuz Sultan Selim şubesi de eklendi. 5 ayrı şubede verilen adab-ı muaşeret eğitimi ile neşeli bir nesil yetişiyor.

Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi halkı memnun etti

Pursaklar Belediyesi’nin ilçede yaptığı ve Ağustos ayında hizmete açtığı Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği günlük 200’ün üzerinde hastaya hizmet vererek halkın memnuniyetini kazandı.

Pursaklar Belediyesi’nden vergi mükelleflerine uyarı

Pursaklar Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada emlak, çevre temizlik, ilan ve reklam vergisi ile çevre temizlik vergilerinin 2017 yılı 2. taksit ödemelerinin 30 Kasım’da sona ereceği hatırlatıldı.

Pursaklar’da 14 bin metre daha imar yolu açıldı

Pursaklar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Ekim ayı içerisinde başladığı birçok çalışmayı tamamlayıp 14 km daha imar yolu çalışması yaptı.

Pursaklar zabıtası lokantaları denetledi

Pursaklar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri lokantaları mercek altına alıp denetimleri sıkılaştırdı.

Başkan Çetin Akıncı Üssü Davasında şehit yakınlarını yalnız bırakmıyor

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, darbe girişiminde komuta merkezi olarak kullanılan Akıncı Hava Üssü’ndeki eylemlere ilişkin 486 sanığın yargılandığı Sincan’da 15 Temmuz şehit yakınlarını ve gazilerini yalnız bırakmadı.