Yüzme havuzunun fayansları döşendi

Kaymakamlık binası yanında inşa edilen Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzunda sona gelindi. Dış cephe kaplaması tamamlanan inşaatta havuzların fayans döşemesi de tamamlandı.

BELEDİYE HİZMET BİNASI HIZLA TAMAMLANIYOR

Dış cephesi tamamlanan Belediye Hizmet Binasının iç tasarımı, birimlerin yeleri, elektrik, su ve doğalgaz tesisatı çalışmaları devam ediyor.

Pursaklar'da Zabıta bayram denetiminde

Pursaklar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, halkın sağlıklı ve güvenli gıda tüketebilmesi için yaklaşan Kurban Bayramı öncesi denetimlerini sıkılaştırdı.

Şehitlik Camii ibadete açıldı

Pursaklar mezarlığı yanındaki 425 metre kare alan üzerine Selçuklu Türk mimari tasarım unsurları ile inşa edilen Şehitlik Camii ve Dini Tesis ibadete açıldı.

Pursaklar Aile Yaşam Merkezi yenileniyor

Pursaklar Belediyesi’ne devredilen Aile Yaşam Merkezi binasında hummalı bir çalışma yapan ekipler, merkezin daha fazla kişi tarafından aktif kullanılmasını sağlayacak.

Pursaklar Belediyesi Ampute Futbol Takımı kuruldu

2. Dünya Savaşı sonrası ortaya çıkan ve ilk başlarda savaşlarda yaralanan gazileri rehabilite etmek için oynanan ampute futbolu için Pursaklar Belediyesi de kolları sıvayarak yeni bir takım kurdu.

Pursaklar’da tebessüme devam

Pursaklar Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Tebessüm Çarşısı, ilçedeki dar gelirli ailelere uzattığı yardım eli ile yüzleri güldürüyor.

Pursaklar Belediye Spor yeni sezon hazırlığına başladı

Pursaklar Belediye Spor 2018-2019 Futbol Sezonuna 6 Ağustos’ta kurban keserek başladı.

Hanımlar yetenekleriyle takdir topladı

Hüma Sultan Hanım Evindeki yaz kursuna katılan 80 kursiyer yaptıkları kara kalem resim çalışması ve takı tasarımlarıyla takdir topladı. Sergiyi ziyaret eden Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin kursiyerleri tebrik edip başarılar diledi.

Pursaklar’da 8.8.18’de 27 çift ‘evet’ dedi

Pursaklar Belediyesi Evlendirme Memurluğu, özel tarihlerden biri olan 08.08.2018’de 27 çiftin nikâhını kıydı.

Kurbanlık satışları başladı

Pursaklar Belediyesi yaklaşan Kurban Bayramı öncesi kurban satış yerini hazırladı. Kurbanlık hayvanlarını ilçeye getiren esnaf siftah yaptı.

Batuhan Yüksel Gençler Türkiye Şampiyonu oldu

Ordu’da düzenlenen Türkiye Gençler Halter Şampiyonasına katılan Pursaklar Belediyesi Sporcusu Batuhan Yüksel 77 kiloda birinci olup altın madalya kazandı.

Ayyıldız Spor Kompleksinin temeli atıldı

Pursaklar’daki en büyük spor tesisi yatırımlarından olan ve içerisinde spor salonları, statlar, halı sahalar, yüzme havuzu bulunan Ayyıldız Spor Kompleksinin temeli atıldı.

Pursaklar’da 19 kadın F Klavye sertifikası aldı

Pursaklar Belediyesi Hüma Sultan Hanım Evi üyesi 19 kadın 108 saatlik yaz kursunda F Klavye eğitimini tamamlayıp sertifika aldı.

YKS şampiyonundan Başkan Çetin’e ziyaret

Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nda (YKS) eşit ağırlık puan türünde Türkiye 1’incisi olan Pursaklar Fen Lisesi öğrencisi Kemal Şekerci, Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin’i ziyaret ederek eğitime verdiği destekten dolayı teşekkürlerini sundu.

Temiz Pursaklar için gece gündüz mesaideler

Pursaklar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından başlatılan ve büyük takdir gören yer altı çöp konteynırı sayısı 320’e ulaştı. Temmuz ayında 350 ayaklı çöp kovası ise ilçe genelinde cadde ve sokaklara monte edildi.

YKS eşit ağırlık 1’incisi Pursaklar Fen Lisesinden

Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nda (YKS) eşit ağırlık puan türünde Türkiye 1’incisi olan Pursaklar Fen Lisesi öğrencisi Kemal Şekerci, Milli Eğitim Bakanlığının (MEB) destekleme ve yetiştirme kurslarına katılarak sınava hazırlanarak büyük bir başarıya imza attı.

Pursaklar Belediyesi yeşil alan ve park ilaçlaması yaptı

Pursaklar Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü Park ve Bahçeler Birimi ilçedeki park, refüj ve yeşil alanlarda bulunan ağaç, bitki ve mevsimlik çiçeklerde ilaçlama çalışmalarına devam ediyor.

Yaz spor okulu dolu dolu geçiyor

Pursaklar Belediyesi'nin her yıl düzenlediği yaz spor okulu bu yıl da renkli görüntülere sahne oldu. Okul bahçelerinde yapılan yaz spor okullarında çocuklar hem eğleniyor hem de spor yapıyor.

Yeşillenen Pursaklar huzur veriyor

2004’ten beri Pursaklar’a 150’ye yakın park kazandıran Belediye Başkanı Selçuk Çetin, kişi başına düşen yeşil alan oranını 8,2 metre kareye yükselterek yeşil alan oranında Avrupa standartlarının üzerine çıktı.