Pursaklar Belediyesinden Vatandaşlara Yerli Tohum Desteği

Pursaklar Belediyesi tarafından, vatandaşları yerli tohuma teşvik etmek amacıyla ücretsiz domates fidesi dağıtımına başlandı.

Hayat Pursaklar'da Güzel

Pursaklar Belediyesi, Hanım Evlerindeki kurslarda eğitim gören kursiyerlere yönelik Piknik organizasyonu düzenledi.

Pursaklar Basın Akademisi Cem Öğretir’le Start Verdi

Pursaklar Belediyesince organize edilen, deneyimli gazetecilerin tecrübelerini paylaşacağı Basın Akademisi, Cem Öğretir'in "Sunuculuk ve Spikerlik" konulu eğitim semineri ile başladı.

Pursaklar’da İşsizlik Yok

Pursaklar Belediyesi, iş arayan vatandaşlara yardımcı olmak amacıyla İstihdam Şefliği aracılığıyla işyeri sahipleri ile iş arayan vatandaşları bir araya getirmeye devam ediyor.

Pursaklar Çöpe Atmıyor Geri Dönüştürüyor

Pursaklar Belediyesi Hanım Evlerinde kursa katılan kadınlar, eskimiş eşyaları ya da çöpe atılacak atıkları yeniden dönüştürüyor.

Pursaklar’da Yollar Nakış Nakış İşleniyor

Pursaklar Belediyesi, bahar aylarının gelmesi ile birlikte ulaşım kalitesini artırmak amacıyla ihtiyaç duyulan her noktada yol yenileme çalışmaları yürütüyor.

Pursaklar Belediyesi’nden Engelliler Haftasında Piknik Şöleni

Pursaklar Belediyesi, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında, Engelliler Sosyal Tesisindeki özel gereksinimli çocuklara ve gençlere yönelik Piknik Şöleni düzenledi.

Ankara'nın Çocukları Pursaklar’da Doğayla Bağ Kurarak Öğreniyor

Pursaklar Belediyesi tarafından Ankara’nın kültürel değerlerine ev sahipliği yapan Endemik Vadi, il genelinde eğitim gören öğrencilerin ilgisini üzerine çekmeye devam ediyor.

Deneyimli Gazeteciler Tecrübelerini Pursaklar’da Paylaşıyor

Pursaklar Belediyesince organize edilen, deneyimli gazetecilerin tecrübelerini paylaşacağı ‘‘Basın Akademisi’’ için kayıtlar başladı.

Başkan Ertuğrul Çetin Yağmur Duasında

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Karşıyaka ve Kösrelikkızığı Mahallesindeki vatandaşlarla birlikte yağmur duasına çıktı.

En Güzel Anneler Günü Pursaklar’da

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Anneler Günü dolayısıyla vatan için canını seve seve feda eden şehitlerin geride bıraktığı annelerini ve ailelerini, evlerinde ziyaret etti.

Pursaklar’da Çocuklar Meyveyi Dalından Yiyecek

Her yeni gün ilçeye yeni ağaçlar kazandıran Pursaklar Belediyesi, Ankara iklimine uygun meyve ağaçlarını toprakla buluşturmak için kolları sıvadı.

Pursaklar Belediyesinde Bayramlaşma Heyecanı

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Ramazan Bayramı tatili sonrası birim müdürlüklerindeki belediye personeli ile bayramlaştı.

Başkan Ertuğrul Çetin; ‘‘Çok Özlemişiz Çok’’

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Ramazan Bayramı’nda ilçe sokaklarını tek tek gezerek vatandaşlarla bayramlaşıyor.

Pursaklar’da Bayram Temizliği

Yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi Pursaklar Belediyesi, ilçe genelinde temizlik seferberliği başlattı.

Pursaklar’da Tekne Orucu Tutan Minik Öğrencilerin İftar Sevinci

Pursaklar Belediyesi Nezaket Okulu öğrencileri, Ramazan ayının son günlerinde tekne orucu tutarak öğle ezanı ile birlikte iftar yaptı.

Pursaklar’da Hanımlar Ramazan Bayramına Hazırlanıyor

Pursaklar Belediyesi Hanım Evlerinde eğitim gören kursiyerler, Ramazan Bayramında misafirlerini en iyi şekilde ağırlayabilmek için hazırlıklara başladı.

Başkan Ertuğrul Çetin'den Bosna'da İftar Yemeği

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Bosna Hersek'in Ahmiçi köyünde iftar yemeği verdi.

Pursaklar’da Ramazan Etkinliklerine Görkemli Final

Pursaklar Belediyesi tarafından Ramazan Ayı boyunca Yaşam Merkezinde düzenlenen ve ilçe sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikler, muhteşem gösterilerle sona erdi.

Şampiyon Takımdan Başkan Ertuğrul Çetin’e Ziyaret

Çorum’da düzenlenen 7’li Ragbi U-18 Erkekler Türkiye Şampiyonası’nda şampiyon olan Pursaklar Belediyesi Ragbi takımı, Başkan Ertuğrul Çetin’i ziyaret etti.