Pursaklar’da Regaip Kandili Dualarla İdrak Edildi

Pursaklar Belediyesi tarafından Abdurrahim Karakoç Kongre ve Kültür Merkezi'nde Regaip Kandili dolayısıyla program düzenlendi.

Yarıyıl Tatilinin Keyfi Pursaklar’da Çıkar

Çocukların sömestr tatilini daha verimli ve daha eğlenceli geçirebilmeleri için yoğun bir program hazırlayan Pursaklar Belediyesi, Sihirli Kum ve Botanik atölyesi etkinliği düzenledi.

Pursaklar Belediyesi Kışa Hazır

Pursaklar Belediyesi, heyecanla beklenen kar yağışı öncesi tüm hazırlıklarını tamamlayarak, yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçmek adına gereken tüm tedbirleri aldı.

Pursaklar’da Mahşer-i Cümbüşe Mahşer-i Kalabalık

Pursaklar Belediyesi tarafından hizmete kazandırılan ve Ankara’nın en büyüğü olma özelliğini elinde bulunduran Devlet Tiyatroları Pursaklar Sahnesi’nde, Mahşer-i Cümbüş tiyatro gösterisi sahne aldı.

Gençler İstedi Ertuğrul Başkan Yaptı

Yatırımlarda gençleri ön planda tutarak sosyal, kültürel ve sportif çalışmalara imza atan Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, gençlerin taleplerini yerine getirerek Kaykay Parkı’nı hizmete açtı.

Hafta Sonu Ankara’da İlk Tercih Endemik Vadi

Hafta sonunda aileleri ile birlikte keyif dolu dakikalar geçirmek isteyen vatandaşlar, Pursaklar Belediyesi tarafından hizmete kazandırılan Endemik Vadi’sine büyük ilgi gösterdi.

Pursaklar Belediyesi’nden Çocuklara Yarıyıl Tatil Hediyesi

Pursaklar Belediyesi, çocukların sömestr tatilini verimli ve eğlenceli bir şekilde geçirebilmeleri için Yaşam Merkezinde hafta sonu ücretsiz çocuk tiyatroları düzenledi.

Pursaklar’da Çömlekçilik Geleneği Gelecek Nesillere Aktarılıyor

Pursaklar Belediyesi, kil ve çamurdan yapılan unutulmaya yüz tutmuş olan çömlekçiliği gelecek nesillere aktarmak adına Nezaket Okullarındaki öğrencilere, ‘‘Çömlek Yapım Etkinliği’’ düzenledi.

Pursaklar'da Kadın Sporculara Yönelik Sağlıklı Beslenme Semineri

Kadınların hayatın her alanı ile ilgili gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla eğitim veren Pursaklar Belediyesi, kadın sporculara yönelik ‘‘Sporcu Sağlığı ve Sağlıklı Beslenme’’ semineri düzenledi.

Pursaklar’da Sahne Windsor’un Şen Kadınları’nın

Kültürün ve Sanatın Merkezi olma özelliği taşıyan Pursaklar’da tiyatro ile dolu dolu günler hız kesmeden devam ediyor.

Pursaklar’da Engeller Bir Bir Aşılıyor

Pursaklar Belediyesi, engelli bireylerin sosyal hayatta daha etkin olabilmeleri için ilçenin önemli meydanlarına Engelliler için Şarj İstasyonu kurdu.

Pursaklar’ın Hanımları Farkındalıkta Sınır Tanımıyor

Pursaklar Belediyesi Hanım Evlerindeki kursiyerler, geri dönüşüme dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla atık yağlardan arap sabunu üretiyor.

Pursaklar’da İkinci Gençlik Buluşması

Her an gençlerle dirsek temasında olan Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, İkinci Gençlik Buluşması programında Pursaklar’ın gençleri ile buluştu.

Pursaklar’a Ata Sporu Okçuluk Tesisi

Gençlerin sporun her alanında kendilerini geliştirebilmeleri için ilçeye spor alanları kazandıran Pursaklar Belediyesi, şehre yeni bir spor alanı kazandıracak olan Okçuluk Kapalı Spor Tesisi alanında çalışmalara hızla devam ediyor.

Pursaklar'da Duvarlar Çiçek Açıyor

Dekoratif ve sanatsal duvar çalışmalarla sanatı sokaklara taşıyan Pursaklar Belediyesi, duvarları estetik bir görünüme kavuşturmaya devam ediyor.

Pursaklar’da Yeni Yılın İlk Ayında Dolu Dolu Tiyatro

Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Kültür ve Sanat alanında yükselen şehir haline getirdiği Pursaklar’da tiyatro oyunları sanatseverlerle buluşmaya devam ediyor.

Pursaklar’da Âşıklar Buluşması

2023 Âşık Veysel yılı münasebetiyle Pursaklar Belediyesi tarafından organize edilen ve ülkenin dört bir yanında gelen âşıklar, Pursaklar'da atıştı.

Kültür ve Sanata Dair Her Şey Pursaklar’da

Ocak Ayında 19 farklı kültür-sanat etkinliğini vatandaşlarla buluşturmaya devam eden Pursaklar Belediyesi, Ressam Haydar Akbulut'un yağlı boya resim sergisini Yaşam Merkezinde sanatseverlerle buluşturdu.

Pursaklar'da Bayat Ekmekler Çöpe Gitmiyor

Pursaklar Belediyesi, her gün yüzlerce ekmeğin çöpe gitmesinin önüne geçmek, besi hayvanlarının ve sokak hayvanlarının yiyecek ihtiyacını karşılamak için bayat ekmek kutularını ilçe genelinde yaygınlaştırmaya devam ediyor.

Pursaklar'da Liserarası Karikatür, Şiir, Deneme, Karakalem Resim Yarışması

Pursaklar Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Türkiye Yazarlar Birliği'nin ortak projesi ile liseli öğrenciler Şiir, Karikatür, Deneme, Karakalem Resim yarışmasında birbirleriyle yarışacak.