Pursaklar’dan Türkiye İkincisi

Bursa'da gerçekleşen Yıldızlar Türkiye Halter Şampiyonası’nda Pursaklar Belediyesi'ni temsil eden Leyla Şanay, Türkiye ikincisi oldu.

Pursaklar’ın Yolları Yenileniyor

Pursaklar Belediyesi, araçların trafikteki seyrini daha güvenli hale getirmek için sokakları yenileme çalışmalarına hız verdi.

Başkan Ertuğrul Çetin Trafik Kazası Geçiren Burak Mete'yi Ziyaret Etti

Pursaklar Belediye Başkan Ertuğrul Çetin, geçirdikleri trafik kazası sonrası yaralanan Burak Mete'yi evinde ziyaret etti.

Başkan Ertuğrul Çetin’den ‘‘Kitap Kardeşliği’’ Projesine Tam Destek

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, kullanılmayan kitapların ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaşması için Üniversitesi öğrencisi Nilay Meyrem Baltacı’nın Gençlik ve Spor Bakanlığı Pursaklar Gençlik Merkezi’yle birlikte yürütmüş olduğu ‘‘Kitap Kardeşliği’’ projesine tam destek verdi.

Pursaklar Belediyesi Hüma Sultan Hanım Evi’nde Mezuniyet Heyecanı

Pursaklar Belediyesi Hüma Sultan Hanım Evi’nde mefruşat, örgü, çocuk gelişimi, bilgisayar, kuaförlük kursları başarıyla tamamlayan kursiyerler mezuniyet heyecanı yaşadı.

Pursaklar’da Ata Tohumları Toprakla Buluştu

Pursaklar Belediyesi, ‘‘Yerli ve Milli Sebze Tohum’’ projesi kapsamında üretilen yerli tohum toprakla buluştu.

Pursaklar’a Yeni Pazar Yerleri Müjdesi

Pursaklar Belediyesi, vatandaşların ihtiyacını karşılayabileceği tesislere her geçen gün bir yenisini daha eklemeye devam ediyor.

Pursaklar Şimdi Daha Güzel

Pursaklar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, bünyesine kattığı 4 adet su tankeri ile araç filosunu güçlendirmeye devam ediyor.

Pursaklar Belediyesi’nden İşletmelere Etkin Dezenfekte Çalışması

Pursaklar Belediyesi, kademeli normalleşme takvimi ile birlikte müşterilerine yeniden kapılarını açan pastane, restoran ve kafeleri dezenfekte etti.

Pursaklar’ın Minik Mucitleri

Başkan Ertuğrul Çetin, Pursaklar Belediyesi Nezaket Okulu’nun minik mucitlerinin, atık malzemeleri kullanarak yaptıkları birbirinden güzel icatları tek tek inceledi.

Polis Adayları Pursaklar Belediyesi’nin Ücretsiz Parkur Desteği İle Sınava Hazır

Pursaklar Belediyesi tarafından ücretsiz açılan Polis Meslek Eğitim Merkezi kursları tamamlandı.

Başkan Ertuğrul Çetin ; ‘‘Anlatıyoruz, dinliyoruz, istişare ediyoruz.’’

Pursaklar’da esnafları ziyaret eden Başkan Ertuğrul Çetin, sokak sokak gezerek ilçe sakinleri ile sohbet etti.

Başkan Ertuğrul Çetin’den Son Gün 31 Mayıs Uyarısı

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Çevre Temizlik ve Emlak Vergilerinin 1.taksit ödemelerinde son günün "31 Mayıs 2021” olduğunu hatırlatarak mükellefleri uyardı.

Pursaklar’da Çöp Konteynerlerine Özel Temizlik

Havaların ısınması ile birlikte kötü koku ve bakteri oluşumunu önlemeye yönelik çalışmalarını sıklaştıran Pursaklar Belediyesi, çöp konteynerlerinde rutin olarak temizleme işlemi gerçekleştiriyor.

Başkan Ertuğrul Çetin; "Söz Uçar Yazı Kalır"

Pursaklar Belediyesi, mevcut arşiv alanlarını yenileyerek fiziki koşullara uygun, modern bir hale getirdi.

Pursaklar Yeşile Bürünüyor

Pursaklar Belediyesi, ilçenin yeşile bürünmesi için ağaçlandırma seferberliğine hız kesmeden devam ediyor.

Başkan Ertuğrul Çetin, Bayram Sevincini Pursaklar Halkı İle Paylaştı

Ramazan Bayramı dolayısıyla Başkan Ertuğrul Çetin, sokak sokak gezerek ilçe sakinlerinin bayramını kutladı.

Başkan Ertuğrul Çetin Muhtarlarla Bayramlaştı

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Ramazan Bayramı dolayısıyla 21 mahalle muhtarını ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Başkan Ertuğrul Çetin'den Anneler Gününde Anlamlı Ziyaret

Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Anneler Günü’nde şehitlerin geride bıraktığı en kıymetli emanetleri olan annelerini ve ailelerini evlerinde ziyaret etti.

Pursaklar'da Online Kadir Gecesi Programına Yoğun İlgi

Pursaklar Belediyesi, koronavirüs nedeniyle bu yılda Kadir Gecesi’ni canlı yayınla düzenlediği özel bir programla ifa etti.