Pursaklar Belediyesi İstihdama Ön Ayak Oluyor

Pursaklar Belediyesi, iş arayan vatandaşlara yardımcı olmak amacıyla hizmet veren İstihdam Şefliği aracılığıyla işyeri sahipleri ile iş arayan vatandaşları buluşturmaya durmaksızın devam ediyor.

Pursaklar Belediyesi’nden Kadına Şiddete Yönelik Farkındalık

Pursaklar Belediyesi tarafından, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Mücadele Günü’nde kadına şiddete karşı farkındalık oluşturmak amacıyla kadına şiddeti anlatan video çekimi yapıldı.

Pursaklar Belediyesi Nezaket Okulu Öğrencilerine Ağız ve Diş Sağlığı Semineri

Pursaklar Belediyesi Nezaket Okulu öğrencilerine 22 -27 Kasım Ağız ve Diş Sağlığı Haftası kapsamında ‘‘Ağız ve Diş Sağlığı’’ eğitimi verildi.

Pursaklar'da Coşkulu Öğretmenler Günü Kutlaması

24 Kasım Öğretmenler Günü, Pursaklar Belediyesi tarafından organize edilen dans gösterisi ile Devlet Tiyatroları Pursaklar Sahnesinde coşkuyla kutlandı.

Pursaklar Belediyesi Hüma Sultan Hanım Evinde Öğretmenler Günü Kutlaması

Hüma Sultan Hanım Evi pastacılık sınıfı kursiyerleri, yapmış oldukları kurabiyeleri öğretmenler günü sebebiyle Hanım Evleri eğitmenlerine hediye etti.

Pursaklar’da Genç Olmak Büyük Ayrıcalık

Pursaklar Belediyesi, Yaşam Kart ve Erdemli Gençlik Kartı ayrıcalığı ile vatandaşları sosyal ve kültürel faaliyetlerle buluşturuyor.

Pursaklar Yaşam Merkezinde Hayat Var

İlçedeki kültürel faaliyetlerin gelişmesine büyük önem veren Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Pursaklar Yaşam Merkezinde devam eden kültür-sanat kurslarını ziyaret etti.

Pursaklar'da Parklar Yeni Görünümüne Kavuşuyor

Pursaklar Belediyesi tarafından, kişi başına düşen yeşil alan sayısı her geçen gün artarken deforme olan parklarda yenileme çalışmalarına da hızla devam ediyor.

Geleceğin Teknoloji Yıldızları Pursaklar’da Yetişecek

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin ve Türkiye Teknoloji Takımı (T3) Vakıf Müdürü Ömer Kökçam, Pursaklar Yaşam Merkezi’nde kurulan Deneyap ve Bilim atölyelerini ziyaret etti.

Pursaklar’da Sporcular Harıl Harıl Çalışıyor

Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Pursaklar Yaşam Merkezi Muhammed Ali Spor Salonunda sporcuların yaptığı antrenmanı izledi.

Pursaklar Belediyesinden Tam Bana Göre Festivalinde Çorba Dağıtımı

Tam Bana Göre Festivalinde gençlere yönelik pek çok çalışma yürüten Pursaklar Belediyesi, mobil mutfak aracı ile de alana gelen vatandaşlara ücretsiz çorba dağıtımına başladı.

Başkan Ertuğrul Çetin; ‘‘Yerimizi Aldık Bekliyoruz’’

Pursaklar Belediyesi, AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından Başkent Millet Bahçesi’nde düzenlenen ve açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gerçekleştirdiği Tam Bana Göre Festivalinde yerini aldı.

Pursaklar Endemik Vadisi'nin Minik Ziyaretçileri

Pursaklar Belediyesi Nezaket Okulu öğrencileri, Ankara'ya özgü endemik bitkiler, Ankara Keçisi, Ankara Kedisi, Ankara Güvercini ve Ankara Tavşanı’nın bulunduğu Endemik Vadi’yi gezdi.

Pursaklar’da Okullar Ara Tatil Sonrasına Hazırlanıyor

Pursaklar Belediyesi, öğrencilerini daha sağlıklı ve güvenli ortamlarda eğitim alabilmeleri için okulların ara tatile girmesi ile birlikte dezenfeksiyon çalışmalarına hız verdi.

Pursaklar'da Çocuklar Tiyatroyu Çok Sevdi

Devlet Tiyatroları Pursaklar Sahnesinde sergilenen "Yusuf Diye" tiyatro oyunu çocuklarla buluştu.

Avrupa Şampiyonu Ahmet Rasim Pala'dan Başkan Ertuğrul Çetin'e Ziyaret

Avrupa Karma Dövüş Sanatları Şampiyonası'nda altın madalya kazanan Ahmet Rasim Pala, Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'i makamında ziyaret etti.

Şehitlerimizin Emanetleri Pursaklar’da

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin şehir dışında yaşayan şehit çocukları ile kahvaltı da bir araya geldi.

Pursaklar Belediyesi İstihdamda Öncü

Pursaklar Belediyesi, iş arayan vatandaşlara yardımcı olmak amacıyla hizmet veren İstihdam Şefliği aracılığıyla işyeri sahipleri ile iş arayan vatandaşları buluşturuyor.

Pursaklar Geleceğe Nefes Oluyor

Milli Ağaçlandırma Günü nedeniyle Tarım ve Orman Bakanlığı’nın başlattığı “Geleceğe Nefes Dünyaya Nefes” projesi kapsamında Pursaklar Yuva Mahallesinde 1111 fidan toprakla buluştu.

Huzurlu ve Güvenli Alışverişin Adresi ‘‘Pursaklar’’

Pursaklar Belediyesi, koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında toplum sağlığını korumak adına yoğun mesaisini sürdürüyor.