Başkan Ertuğrul Çetin, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Aydınlı'ya iade-i ziyarette bulundu.

Fatih Mahallesi Halk Meclisi toplantısı

Hemşehrilerimizin yoğun katılım ve teveccüh gösterdiği, Fatih Mahallesinde gerçekleştirdiğimiz Halk Meclisi toplantısına gösterdikleri yoğun ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz.

Belediye Başkanımız Ertuğrul Çetin,esnaflarımız ve vatandaşlarımızla bir araya gelmeye devam ediyor.

Başkan Ertuğrul Çetin, Tv Net Biz Bize Ekonomi programında soruları yanıtladı

Başkan Ertuğrul Çetin, Tv Net Biz Bize Ekonomi programında soruları yanıtlayarak yapılan ve yapılması planlanan projeler hakkında açıklamalar da bulundu.

Mahalle buluşmalarımız devam ediyor. Karşıyaka Mahalle sakinleri ile bir araya geldik

KANAL 7 - Sosyal Belediyecilik alanında yaptığı çalışmalarla dikkatleri üzerine çeken Başkan Ertuğrul Çetin “Ankara Kedisini Koruma, Yaşatma ve Tanıtma Merkezi Projesi" Paris'te ödüle layık görüldü.

ÜLKE TV- Sosyal Belediyecilik alanında yaptığı çalışmalarla dikkatleri üzerine çeken Başkan Ertuğrul Çetin “Ankara Kedisini Koruma, Yaşatma ve Tanıtma Merkezi Projesi" Paris'te ödüle layık görüldü

TRT HABER - Sosyal Belediyecilik alanında yaptığı çalışmalarla dikkatleri üzerine çeken Başkan Ertuğrul Çetin “Ankara Kedisini Koruma, Yaşatma ve Tanıtma Merkezi Projesi" Paris'te ödüle layık görüldü.

Pursaklar’da görkemli ‘‘YAREN EVİ’’ açılışına hemşehrilerimizin gösterdikleri yoğun ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Sokaklarımızı yenilemeye devam ediyoruz. Benli Sokak'ta kilit parke taşı döşeme çalışmaları tamamlandı.

Pursaklar Belediyesi, ulusal medya da 50 milton kişi tarafından izlendi. ÜLKE TV

ursaklar Belediyesi, ulusal medya da 50 milton kişi tarafından izlendi. TRT HABER

Pursaklar Belediyesi, ulusal medya da 50 milton kişi tarafından izlendi. CNN TÜRk

KONTV'de, Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'in konuk olduğu ''Ankara Konuşuyor'' programında planlanan ve gerçekleştirilmesi hedeflenen projeler konuşuldu.

Çevre kirliliğini önlemek ve toplumda çevre hassasiyeti oluşturmak amacıyla "Pursakları Seviyorum Çevremi Temiz Tutuyorum" projesinin startını Başkan Ertuğrul Çetin verdi.

Altınova Mahallesi Yağmur Sokak'ta sokak yenileme işlemlerini tamamladık.

Kırgızistan Oş şehri Meclis Başkanı Ormanov Turatoviç ve meclis heyetini misafir ettik.

Nezaket Okullarımızdaki minik öğrencilerimiz, yapılan etkinliklerle hem eğleniyor hem öğreniyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz Pursaklar için çalışmalarına devam ediyor.

Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz, hemşehrilerimizin huzuru, sağlığı ve kamu düzeni için özverili bir şekilde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.