02 Mayıs 2018 Çarşamba

Saray Nezaket Okulu inşaatı tamamlanıyor

Pursaklar Belediyesi’nin ilçe genelinde art arda yükselen projelerinden biri olan Saray Nezaket Okulu hızla tamamlanıyor.

Pursaklar Belediyesi Etüt ve Proje Müdürlüğü tarafından hazırlanan Nezaket Okulu inşaatında sona gelindi. Saray Mahallesinde yapımı tamamlanmak üzere olan Nezaket Okulu, 5 kat olarak inşa edildi. Pencereleri takılan ve dış cephe boası devam eden Nezaket Okulu binasında çok amaçlı salon, kreş ve etüt odaları, yemekhane ve yönetici odaları ile çocuk oyun grupları yer alacak. Selçuklu Türk mimarisine göre tasarlanan projenin kısa sürede tamamlanarak 2018-2019 eğitim öğretim dönemine yetiştirilmesi planlanıyor.