27 Ağustos 2018 Pazartesi

Pursaklar'da vatandaşlarla ve personelle bayramlaşma mesaisi

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Kurban Bayramı tatili sonrası birim müdürlüklerini ve şantiyeleri ziyaret ederek personel ile tek tek bayramlaştı. Hemşerilerini ise Başkanlık Konağında ağırladı.

Kurban Bayramı tatilinin bitiminde Pursaklar Belediyesi'nde bir bayramlaşma töreni düzelendi. Belediye Başkanı Selçuk Çetin, belediye personeli ve ilçedeki kamu kurum ve kuruluşlarına bayram ziyaretinde bulundu. Belediyedeki birimleri ve şantiyeleri ziyaret eden Başkan Çetin, personel ile tek tek bayramlaşıp “Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim etsin. Ülkemizi her türlü tehlikeden korusun. Hep birlikte nice bayramlara ulaşmayı tekrar nasip etsin” dedi.
Şantiyeleri ve birimleri gezen Başkan, Tebessüm Konağı'ndaki Başkanlık Makamında ise hemşerilerini ağırladı.