20 Mayıs 2019 Pazartesi

Pursaklar’da Aysel Yakupoğlu Rüzgârı Esti

Belediyemiz tarafından düzenlenen Ramazan Etkinlikleri programında Pursaklar halkı doyasıya eğlendi.

Pursaklar Şehit Salim Akgül Park'ındaki Ramazan Eğlenceleri göz kamaştırmaya devam ediyor. Sevenlerince “kadife sesli” olarak nitelendirilen ünlü sanatçı Aysel Yakupoğlu’ nun sahne aldığı gece de Pursaklar halkı unutulmaz anlar yaşadı. Yoğun katılımın olduğu etkinlik alanında birbirinden güzel şarkıları ile kulakların pası silindi.
 Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Ufuk Sipahi konser sonrası Ertuğrul Başkanımızın selamlarını ileterek ünlü sanatçıya çiçek takdim etti. Aysel Yakupoğlu Ertuğrul Başkanımıza teşekkürlerini dile getirerek, “Ne güzel bir gün, ne güzel bir akşam. Bizleri sizlerle buluşturan Ertuğrul Başkan’a teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
Ramazan boyunca sürecek olan konserlerde birbirinde değerli sanatçılar sahne almaya devam edecek.