15 Şubat 2019 Cuma

Pursaklar’da 14 Şubat’ta 13 çift ‘evet’ dedi

Pursaklar Belediyesi Evlendirme Memurluğu’na başvuran 13 çiftin nikâhı 14 Şubat Sevgililer Günü’nde kıyıldı. Günler öncesinden randevu alıp, nikâh işlemlerini tamamlayan çiftler, Evlendirme Memurluğu’nda ‘evet’ diyerek bu anlamlı günde hayatlarını birleştirdi.

Pursaklar Belediyesi Evlendirme Memurluğu’na başvuran 13 çiftin nikâhı 14 Şubat Sevgililer Günü’nde kıyıldı. Günler öncesinden randevu alıp, nikâh işlemlerini tamamlayan çiftler, Evlendirme Memurluğunda ‘evet’ diyerek hayatlarını birleştiren imzayı attı. Nikâh töreninde genç çiftlerin bir hayli heyecanlı olduğu görüldü. Aile cüzdanına 14 Şubat tarihini yazdıran çiftler, hayatlarını birleştirmenin mutluluğunu yaşadı. Pursaklar Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu sene de nikâh kıydıran çiftlere Kur’an-ı Kerim hediye etti.