21 Mayıs 2019 Salı

Pursaklar Zabıtası Denetimlerine ara vermeden devam ediyor.

​Belediyemizin Zabıta ekipleri Ramazan ayı boyunca hız kesmeden fırın denetimlerine devam ediyor.

Vatandaşların huzur ve güven ortamında Ramazan-ı şerif ayını idrak edebilmeleri için ilçe genelinde denetimlerini 7/24 sürdüren ekiplerimiz, market ve fırınları kontrol etmeye devam ediyor. İşletmeler öncelikle evrak noktasında kontrollerden geçtikten sonra, diğer yandan da hijyen, son kullanım tarihleri ve gramaj kapsamında da detaylı olarak incelemelerden geçiyor.
Ertuğrul Başkanımız, vatandaşların huzur ve güvenliği noktasında ilçe genelinde yıl boyunca yapılan rutin denetimlerin Ramazan Ayı süresince aralıksız ve artarak devam edeceğini bildirdi.