31 Ekim 2018 Çarşamba

Pursaklar Voleybol Takımı Kahramankazan’dan 3 puanla döndü

1.Lig Bayanlar B Grubunda fırtına gibi esen Pursaklar Voleybol İhtisas Takımı, 5. Hafta konuk olduğu Kahramankazan’dan 3 puanla döndü.

1.Lig Bayanlar B Grubunda beş haftayı geride bırakan Pursaklar Voleybol İhtisas Takımı 12 puanla üçüncü sıraya yükseldi. Geride kalan beş haftanın dördünde galibiyet elde eden Pursaklar’ın Sultanları, son hafta Kahramanankazan Belediyesi’ne konuk oldu. Deplasmanda rakibine geçit vermeyen Pursaklar Voleybol Takımı, maçı 3-0 kazanarak puanını 12’ye yükseltti.  Kahramankazan’da yapılan maçı 25-18, 25-19 ve 25-16’lık sayı farklarıyla kazanan Pursaklar temsilcisini Başkan Selçuk Çetin de yalnız bırakmadı. Maçı tribünde izleyen Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin galibiyetin ardından takımı ve teknik ekibi tebrik edip başarılar diledi. Maçın ardından Başkan Selçuk Çetin, Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk’ü de makamında ziyaret etti. Başkan Ertürk, mevkidaşı Başkan Selçuk Çetin’e nazik ziyaretinden dolayı teşekkür etti.