19 Nisan 2019 Cuma

Pursaklar Saray’da Yeni Park alanı inşası başladı

Pursaklar Belediye Başkanı Ayhan Yılmaz’ın talimatları ile 9.200 m2 alanı kapsayan yeni bir park inşasına başlandı.

Pursaklar Belediye Başkanı Sayın Ayhan Yılmaz’ın talimatları ile 9.200 m2 alanı kapsayan yeni bir park inşasına başlandı.

Yeşile ve doğaya önem veren Belediye Başkanımız Sayın Ayhan Yılmazın talimatları ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından Saray Mahallesine 9.200 malan üzerine insanların aileleri ile güzel ve huzurlu vakit geçirebileceği yaşam alanları, egzersiz aleteleri, koşu yolu, çocuk oyun alanı, kum havuzu, meydan havuzu gibi birçok faaliyeti gerçekleştirebilecekleri yeni bir dinlenme ve oyun alanı oluşturuluyor. Yeni park alanında Pursaklar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü çalışmalarına tüm hızıyla devam etmektedir.