03 Haziran 2019 Pazartesi

Pursaklar Halkı Gönül Sofralarında Buluştu

Pursaklar Belediyesi, Hayırsever vatandaşlarımızla beraber Ramazan ayı boyunca İftar çadırı kurdu.

Mübarek Ramazan-ı Şerif ayı boyunca yoğun katılımın olduğu iftar çadırında Pursaklar belediyesi, Pursaklar halkını en iyi şekilde ağırlamak için yoğun mesai harcadı. Ramazan ayında 8 bin kişi gönül sofralarında ağırlandı.
 Ertuğrul Başkanımız, “Ramazan ayı boyunca vatandaşlarımızla beraber olmaya gayret gösterdik. Binlerce vatandaşlarımızla aynı sofrayı paylaştık.’’ dedi. Sadece Ramazan ayında değil bütün bir yıl boyunca birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının sürdürülmesi gerektiğini vurgulayan Ertuğrul Başkanımız’’ Ramazan ayının maneviyatını ve sevincini hep birlikte yaşadık. Önümüzdeki günlerde de vatandaşlarımızın kapılarını her gün çalmaya devam edeceğiz. Ramazan Bayramı tüm insanlığa, İslam coğrafyasına, ülkemize ve milletimize huzur getirsin. Birlik ve beraberlik getirsin.’’ diye konuştu.