19 Nisan 2019 Cuma

Pursaklar esnafının açılışını Başkan Yılmaz yaptı

Pursaklar'da faaliyete geçen iki esnafın iş yeri açılışını Pursaklar Belediye Başkanı Ayhan Yılmaz ve Ak Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler yaptı.

Pursaklar'da faaliyete başlayan Cantürk Ticaret ve Mira Fotoğraf Stüdyosu firmalarının açılışını Pursaklar Belediye Başkanı Ayhan Yılmaz ve Ak Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler yaptı.
Açılış törenine katılan Ak Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler, yeni açılan iş yerlerinin hayırlara vesile olmasını dileyerek bol kazanç temennisinde bulundu.
Pursaklar Belediye Başkanı Ayhan Yılmaz ise açılan iş yerlerinin Pursaklar istihdamına katkı sağlayacağını ifade ederek bu tür girişimlerin kendilerini memnun ettiğini belirtti. Başkan Yılmaz, açılışın hayırlı olması dileklerini iş yeri sahiplerine iletti.
Açılış törenine Ak Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler ve Pursaklar Belediye Başkanı Ayhan Yılmaz'ın yanı sıra Pursaklar Belediye Başkan Yardımcısı Ufuk Sipahi, Ak Parti Pursaklar İlçe Başkanı Servet Türkayık, Pursaklar İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kılıçgil, Pursaklar İlçe Müftüsü Nizamettin Doğan, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.