10 Mayıs 2019 Cuma

Pursaklar’ da Ramazan Şenliklerine Coşkulu Başlangıç

Belediyemizin Şehit Salim Akgül parkında gerçekleşen Ramazan Etkinlikleri renkli görüntülere sahne oluyor

Her akşam iftar  saatinden sonra başlayan  Ramazan şenliklerinde sahne alan sanatçılar,  vatandaşlara keyifli anlar yaşatıyor.Belediyemizin geleneksel ramazan etkinliklerine Pursaklar halkı yoğun ilgi gösteriyor.
Düzenlenen etkinliklerde 7 den 70 e  herkese  hitap eden çok sayıda program düzenleniyor. Teravih vaktinde sonra da devam eden programlarda konserler ile şenlikler hız kesmeden devam ediyor. Hacivat - Karagöz,  Orta Oyunları, Bilgi yarışmaları ile vatandaşlarda etkinliklerde rol alıyorlar. Etkinlik alanında kurulan stantlarda ise alışveriş yapılarak ilçe halkı Ramazan'ı hep birlikte doyasıya yaşıyor.  Eski Ramazanlara olan özlem belediyemizin  etkinlikleriyle gideriliyor.