03 Haziran 2019 Pazartesi

Pursaklar' da Her Kabre Bir Çiçek

Pursaklar Belediyesi, Ramazan Bayramı nedeniyle arife günü İlçe Mezarlıklarına ziyarete gelen vatandaşlarımızın, yakınlarının kabirlerine dikmeleri için binlerce çiçek fidesi dağıttı.

Pursaklar Belediyesi, Ramazan Bayramı nedeniyle Arife günü İlçe Mezarlıklarına ziyarete gelen vatandaşlarımızın, yakınlarının kabirlerine dikmeleri için binlerce çiçek fidesi dağıttı.

Mezarlıklardaki yabani otların biçilmesi ve ağaçların budanması ile tamir ve bakım işlemlerini bitiren Pursaklar Belediyesi çiçek dikim ve dağıtım işlemlerine arife gününde hız verdi. Ertuğrul Başkanımızın talimatları ile belediye personelimiz
 Her Kabre Bir Çiçek kampanyası dahilinde, Pursaklar halkının kaybettikleri yakınlarının mezarlarına dikmeleri amacıyla ilçemizde bulunan 8 mezarlıkta 15 bin adet çiçek fidesi dağıtımı gerçekleştirdi.
Pursaklar Şehitlik mezarlığını ziyaret ederek şehitlerimize dua eden Ertuğrul Başkanımız yaptığı kısa açıklama da’’ Bayramlarda mezarlık ziyaretinin dinimizin ve kültürümüzün çok önemli bir parçasıdır. İnsanlarımıza nasıl hizmet veriyorsak onların hayatını kolaylaştırmak için nasıl hizmet veriyorsak aynı şekilde geçmişimize de sahip çıkmak durumundayız. Sadece çiçek dikimi yapmıyoruz. Aynı zamanda mezarlarımızın yabani otların temizliğini de yapıyoruz. Amacımız gülleriyle, çiçekleriyle düzenli güzel bir ortam halinde geçmişimize sahip çıkmak için çalışıyoruz.’’ diye konuştu.
Kabir ziyaretinde bulunmak üzere mezarlıklara gelen ve Belediyemizin hediyesi olan çiçekleri alan vatandaşlarımız, Ertuğrul Başkanımıza ve tüm belediye çalışanlarımıza teşekkür ettiler.