11 Mayıs 2018 Cuma

Pursaklar Belediyesi’nin psikolog destek hizmeti devam ediyor

Pursaklar Belediyesi Hüma Sultan Hanım Evi’nde kadınlar için sunulan psikolojik danışmanlık hizmeti yoğun ilgi gördü. Problemlerinden arınmak ve çözüm önerileri geliştirmek için Pursaklar Belediyesi psikoloğuna başvuran kadınlar, sunulan hizmetlerden memnun.

Her geçen yıl yeni hizmetlere imza atan Pursaklar Belediyesi sosyal ve kültürel belediyecilikte örnek projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. Daha önce aile danışmanlığı hizmeti sunan Pursaklar Belediyesi Hüma Sultan Hanım Evi şimdi de psikolog desteği ile kadınlara hizmet etmeyi sürdürüyor. Psikolog Beyzanur Yıldız tarafından hafta içi beş gün Pursaklar Belediyesi Hüma Sultan Hanım Evi’nde danışmanlık hizmeti veriliyor. 50’şer dakikalık iki seans halinde verilen danışmanlık hizmetiyle kadınların sorunlarına çözüm aranıyor. Ayrıca aile bireylerinin evlilik, ayrılık, boşanma sırasında veya sonrasında çocuklarla ve ailelerle ilgili bireysel, bireyler arasındaki sorunların üstesinden daha rahat bir şekilde gelinmesine yardımcı olunuyor. Bu hafta düzenlenen seminerlerde evlilik içi iletişim, ergenlik ve sınav stresi ile aile, çocuk iletişimi konuları anlatıldı. Eğitim seminerleriyle de desteklenecek olan Psikolog Danışmanlığı hizmetinden faydalanmak isteyen kadınlar Hüma Sultan Hanım Evi’e kayıt yaptırabilecek.