04 Nisan 2018 Çarşamba

Pursaklar Belediyesi’nden Afrin’e yardım kampanyası

Pursaklar Belediyesi, Mehmetçiğin destan yazdığı Zeytin Dalı Harekâtı ile terörden arındırılan Afrin’e insani yardım kampanyası başlattı.

Pursaklar Belediyesi hazırlamış olduğu afişlerle sosyal medya üzerinden Afrin’e insani yardım kampanyası başlattı. 30 Mart’ta başlayan kampanya kapsamında Afrinliler için konserve, makarna, helva, su, kuru yemiş, powerbank, temizlik malzemesi, çocuk bezi, yeni çocuk ve yetişkin giysileri ve ayakkabılar belediyenin sosyal işler müdürlüğü olan Tebessüm Çarşısında toplanarak Afrin’e gönderilecek. Hazırlanan yardım TIR’ı AK Parti İl Başkanlığının konvoyu ile birlikte yola çıkıp Afrinlilere dağıtılacak. 30 Mart’ta başlayan kampanya 6 Nisan Cuma günü sona erecek. Kampanyaya destek vermek isteyenler Pursaklar Belediyesi Tebessüm Çarşısı’na ürünleri teslim edebilecek. Konuyla ilgili değerlendirme yapan Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin şunları söyledi: “Kahraman Mehmetçiğimiz Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, komutanlarımızın himayesinde Zeytin Dalı Harekatı ile destan yazıp, Afrin’i teröristlerden arındırdı. Afrin’i yeniden inşa etmek ve mazlumların gözyaşını silmek için insani yardımlara ihtiyaç olduğunu biliyoruz. Hem Mehmetçiğimize hem de Afrinli kardeşlerimize destek için bu kampanyayı düzenliyoruz. Rabbim yardımcıları olsun.”