19 Haziran 2019 Çarşamba

Pursaklar Belediyesi İlaçlama Faaliyetlerine Başladı

Yaz aylarında artış gösteren ve Halk Sağlığını tehdit eden Karasinek, Sivrisinek gibi Haşerelere karşı İlaçlama çalışmalarına başladı.

Hava sıcaklıklarının iyice kendisini hissettirdiği bu dönemde karasinek, sivrisinek ve diğer haşerelere karşı ilaçlama faaliyetlerine tam zamanlı olarak başlayan belediye ekipleri, toplum sağlığını en iyi şekilde korumayı hedefliyor. Halkın rahat bir yaşantı sürdürebilmesi için gerekli bütün tedbirleri almak için belediye ekipleri çalışmalarını hızlandırdı. Ağaçlık bölgelerin sık olduğu alanlar başta olmak üzere başlatılan ilaçlama faaliyetleri ile vatandaşlarımızın yaşam kalitelerini artırmak ve haşerelerle bulaşan hastalıkların önüne geçilmesi planlanıyor.