05 Mart 2018 Pazartesi

Öğretmenler ve öğrenciler istismar konusunda bilgilendirildi

Geleceğin nezaket elçilerinin yetiştirildiği Pursaklar Belediyesi Nezaket Okulunda eğitim veren öğretmenlere çocuk istismarı konusunda eğitim verildi.

Son günlerde toplumu derinden sarsan çocuk istismarı haberleri konusunda büyük bir duyarlılık gösteren Nezaket Okulu öğretmenleri, 4 ila 6 yaş arasındaki çocukları bu konuda daha fazla bilgilendiriyor. Verilen dersler arasında bedeni tanıma, yabancılara karşı davranışlar, olağanüstü durumlarda çığlık atma, özel bölgelere kimsenin dokunmasına izin vermeme, yabancılarla korunaksız alanlarda bulunmama gibi konularda önemli eğitim alan çocuklar, uzman öğretmenler eşliğinde geleceğe hazırlanıyor. Çocuk istismarına karşı daha fazla bilgi sahibi olmak için Pursaklar Belediyesi Psikoloğu Beyza Yıldız’ın verdiği seminere katılan Nezaket Okulu öğretmenleri, aldıkları eğitimlerle çocukların daha güvenli bir şekilde yetişmesine katkı sunuyor. Velilerin rahatlıkla çocuklarını emanet ettiği Pursaklar Belediyesi Nezaket Okulları geleceğin beyefendilerini ve hanımefendilerini donanımlı bir şekilde hayata hazırlıyor.