29 Ekim 2020 Perşembe

Mevlid Kandilinde Pursaklar Halkına Gül ve Kandil Simidi İkramı

Pursaklar Belediyesi tarafından, Mevlid Kandili münasebetiyle binlerce vatandaşa kandil simidi ve gül ikramında bulunuldu.

Mevlid Kandili nedeniyle ilçenin cadde ve sokaklarında başta Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin olmak üzere, Belediye Başkan Yardımcıları, birim müdürleri ve belediye personeli, vatandaşlara gül dağıtarak kandil simidi ikram etti.
Başkan Ertuğrul Çetin, beraberindeki personel ile esnafa ve halka gül verirken, Kandil dolayısıyla halktan koronavirüs salgınından Türk milletinin bir an önce kurtulmaları için bu gecede bol bol dua etmelerini talep etti.

‘‘Mevlid Kandil’inin tüm İslam Âlemine ve Türk Milletine hayırlı olması temennisinde bulunuyorum’’
Pursaklar halkının Mevlid Kandilini kutlayan Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; "Hemşehrilerimize maske, mesafe ve temizlik kurallarına dikkat ederek kandil simidi ve Peygamber Efendimizi temsilen gül dağıtımı gerçekleştirdik. Her ne kadar koronavirüsün etkisi ile Camilerimiz mahzun bir gece geçirse de Ümmeti Muhammed hep aynı coşku ile ellerini semaya açtı. İnşallah bu mübarek gecede edilen dualar yaşadığımız sıkıntılı günlerin sona ermesine sebep olur. Mevlid Kandil’inin tüm İslam Alemine ve Türk Milletine hayırlı olması temennisinde bulunuyor, birlik ve beraberlik içerisinde nice kandiller yaşamayı diliyorum" dedi.