20 Mayıs 2019 Pazartesi

Ertuğrul Başkanımız öğrenci evinde Sahur yaptı.

Ertuğrul Başkanımız, Ak parti İlçe Başkanı Sayın Servet Türkayık ve Ak Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Sayın Murat Özkan öğrenci evine konuk olarak Sahur yaptı.

Ertuğrul Başkanımız, Ak parti İlçe Başkanı Sayın Servet Türkayık ve Ak Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Sayın Murat Özkan öğrenci evine konuk olarak sahur yaptı.
Türkiye’nin farklı şehirlerinden Ankara’ ya eğitim için gelen öğrencilere konuk olan Ertuğrul Başkanımız, hazırlanan yer sofrasında üniversiteli gençlerle birlikte sahur yaptı. Sofralarında kendisine yer açtıkları için öğrencilere teşekkür etti. Öğrencilerle yaptığı sahurdan dolayı büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Sofralarında Belediye Başkanımızı ağırlayan üniversiteli gençler de Ertuğrul Başkanımızın kendilerine yönelik yaklaşımı için teşekkür etti.