02 Haziran 2019 Pazar

Ertuğrul Başkanımız, Gönüllere Dokunmaya Devam Ediyor

Mübarek Ramazan Ayının son günlerinin yaklaşması ile beraber Ertuğrul Başkanımız, Ev ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.

Ertuğrul Başkanımız, Ramazan ayında ev ziyaretleriyle vatandaşların talep ve isteklerini dinliyor. İftardan önce cadde ve sokaklardaki Pursaklar esnafını ziyaret ettikten sonra hemşehrilerinin evlerine konuk oluyor. İftardan sonra ise ilçemizin farklı mahallelerinde ev ziyaretlerine çıkıp vatandaşlarımızın çay davetlerini kırmayarak evlerine misafir oluyor.
Ertuğrul Başkanımız, ‘’ Vatandaşlarımızın kapılarını çalarak, dertlerini dinliyoruz. Sorunlarla ilgili çözümler arıyoruz. Halkımız ile gönül birlikteliği kuruyoruz. Ramazan boyunca her gün bir eve konuk olmaya gayret gösterdik. Ramazandan sonra da böyle olmaya devam edecek.’’ dedi.