23 Mayıs 2019 Perşembe

Coşkun Sabah, kulakların pasını sildi

Türk Sanat Müziği sanatçısı Coşkun Sabah unutulmaz bir konser verdi.

Coşkun Sabah, birbirinden güzel unutulmaz eserlerini seslendirerek vatandaşlarımıza keyifli dakikalar yaşattı. Dinleyenlerin kimi zaman hüzünlendiği, kimi zamansa eğlendiği gecede Coşkun Sabah, kendi eserleriyle beraber “Hatıram olsun”, “Dalgalandım da duruldum”, “Beraber yürüdük biz bu yollarda”, “Bir şarkısın sen” gibi Türk Sanat Müziğinin unutulmaz bestelerini de okudu.
Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Ufuk Sipahi, ‘’ Mütevaziliğiyle ve kişiliğiyle bir ekol olan Coşkun Sabah’a bizlere yaşattığı duygular için teşekkür ediyorum. ‘’ dedi. Konserden sonra Ertuğrul Başkanımızın selamlarını ileterek çiçek takdim edip teşekkür etti.
Sanatçı Coşkun Sabah da, “Bugün de çok güzel bir konser oldu. Eğlenceli, hüzünlü, duygulu, karma güzel bir konser oldu. Beni dinlemeye gelen Pursaklar halkına ve beni sizlerle buluşturan Ertuğrul Başkan'a teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.