24 Mayıs 2019 Cuma

CAMİ ALANININ GENİŞLETİLMESİ İÇİN ÇALIŞMALARA BAŞLANDI

Belediyemiz ekiplerince Şehitlik Cami’ nin çevresinin genişletilmesi için çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor.

Yunus Emre Mahallesi, Eskiköy caddesinde belediyemize ait olan halı saha kaldırılarak Şehitlik Cami’ ye dâhil edilecek. Etrafı genişletilerek hem Caminin çevresi düzenli bir hale gelecek hem de geniş bir meydanı olacak. Park yerinde yaşanan sıkıntılar giderilerek, halkımızın rahat hareket etmesine olanak sağlanacak. Çevre düzenlemesiyle caminin etrafında ve bahçesinde çiçeklendirme, ağaçlandırma yapılarak yemyeşil bir görünüme sahip olacak.
Ertuğrul Başkanımız yapılan çalışmaları yerinde inceledi ve ilgili yetkililerden bilgi aldı. Alanda yaptığı kısa açıklamada ‘’ Vatandaşlarımızın yakınlarına son görevlerini yerine getirirken yaşanabilecek bütün olumsuzlukları ortadan kaldırmak için böyle bir çalışmaya gitme gereksiniminde bulunduk. Belediye olarak elimizden gelenin en iyisini yapmakta kararlıyız. Pursaklar halkımıza şimdiden hayırlı olması temennisinde bulunuyorum.’’ Diyerek sözlerini noktaladı.