22 Nisan 2019 Pazartesi

Belediye Başkanımız Sayın Ayhan Yılmaz Pazar Alanlarını Ziyaret Etmeye Devam Ediyor.

Belediye Başkanımız Sayın Ayhan Yılmaz Atatürk Caddesinde bulunan Kapalı Cumartesi Pazar Alanını ziyaret ederek Esnafa hayırlı işler dileyip denetimlerde bulundu.

Belediye Başkanımız Sayın Ayhan Yılmaz Pursaklar’da bulunan bütün Pazar alanlarını ziyaret ederek Pazar esnafı ile bir araya geliyor. Gerçekleştirilen bu ziyaretler ile birlikte Pazar esnafının ve Pazar alanında bulunan vatandaşlarımızın isteklerini ve şikâyetlerini dinleyerek sorunların çözümü için gerekli tedbirlerin alınacağını belirtti.
Başkan Yılmaz Pazar esnafı ve vatandaşlar ile sohbet ettikten sonra ‘’ Rabbim bütün esnaf kardeşlerime helal ve bol kazanç versin’’ diyerek Pazar alanından ayrıldı.