01 Kasım 2017 Çarşamba

Başkan Selçuk Çetin, hanım evini ziyaret edip çalışmaları inceledi

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Hüma Sultan Hanım Evini ziyaret ederek, kursiyerlerin yaptığı çalışmaları inceledi. Kadınların yaptığı el emeği göz nuru çalışmalar Başkan’dan tam not aldı.

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin ve Başkan Yardımcısı Nedim Erçetin Hüma Sultan Hanım Evi’ni ziyaret etti. Ziyaret sırasında kursiyerler sohbet eden Başkan Çetin, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Hanımların yapmış olduğu el işi ve yağlı boya çalışmalarını dikkatle inceleyen Çetin “Hanım kardeşlerimizi tebrik ediyorum. Çok güzel çalışmalara imza atmışlar. Onların başarılarını görmek bizleri de mutlu ediyor. Belediyemizin birbirinden güzel hanım evlerinden tüm hemşerilerimizin yararlanmasını istiyoruz. Bu imkanlardan en iyi şekilde yararlanmaları gerekir” dedi. Dil eğitimlerinin bulunduğu sınıfları da ziyaret eden Selçuk Çetin, yeni dil öğrenmenin faydalarını anlatıp, “Öğrendiklerinizi pratik yaparak geliştirin. Buradan alacağınız sertifika sizlere ileride iş imkanı da sunacaktır. Bunları iyi değerlendirin” tavsiyesinde bulundu. Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin’in ziyaretinden memnun kalan hanımlar, Başkan Çetin’e teşekkür etti.