27 Temmuz 2018 Cuma

Başkan Selçuk Çetin gönüllere dokunuyor

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Büyükşehir Belediyesi tarafından sünnet ettirilen çocukları evlerinde ziyaret ederek bisikletlerini hediye ediyor. Bina sakinleriyle de hasbihal eden Başkan Çetin “2004’te yola çıkarken gönüllere talibiz dedik ve hamdolsun o gün bugündür gönül belediyeciliği seferberliğini sürdürüyoruz” dedi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından 2017’de sünnet ettirilen çocuklardan Pursaklar’da ikamet edenleri Belediye Başkanı Selçuk Çetin evlerinde tek tek ziyaret ediyor. Belediyenin sosyal yardım müdürlüğü olan Tebessüm Çarşısı aracılığıyla sünnet olan çocuklara bisiklet hediye edip sevindiren Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, ziyaretlerinde diğer çocukları da unutmayarak onların yaş ve cinsiyetlerine göre hediyeler götürüp tebessüm ettiriyor. Program dahilinde her hafta düzenli olarak sünnet ziyaretleriyle 300’e yakın evi tek tek ziyaret eden Selçuk Çetin, gittiği adreslerdeki apartman sakinleriyle de görüşerek talepleri dinliyor, çözüm önerileri sunup gönüllere dokunuyor.