05 Aralık 2019 Perşembe

Başkan Ertuğrul ÇETİN esnaf ziyaretlerine devam ediyor

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul ÇETİN esnaf ziyaretleriyle gönüllere dokunmaya devam ediyor. Hem mevcut hem de yeni açılan iş yerlerini ziyaret ediyor.

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul ÇETİN geleneksel hale getirdiği esnaf ziyaretleri kapsamında yeni açılan iş yerlerine hayırlı olsun ziyaretinde bulunurken, diğer esnafları da düzenli olarak ziyaret edip dertlerini dinliyor. Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul ÇETİN “Esnaf kardeşlerimizin işlerini bol ve kazançlarını helal eylesin” mesajı veriyor. Düzenli olarak hemşerileri ile bir araya gelen Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul ÇETİN, düzenli aralıklarla esnaf ziyareti ve ev ziyaretlerinde bulunarak gönüllere dokunuyor. Esnafın taleplerini dinleyen Başkan, esnaftan gelen talep ve ihtiyaçlar için de çözüm önerileri sunuyor.