16 Mayıs 2021 Pazar

Başkan Ertuğrul Çetin, Bayram Sevincini Pursaklar Halkı İle Paylaştı

Ramazan Bayramı dolayısıyla Başkan Ertuğrul Çetin, sokak sokak gezerek ilçe sakinlerinin bayramını kutladı.

Pursaklar'da sık sık vatandaşlarla bir araya gelen Belediye Başkan Ertuğrul Çetin, Ramazan Bayramı boyunca ilçe sokaklarını karış karış gezerek vatandaşlarla bayramlaşmayı ihmal etmedi.
İlçenin tüm mahallelerini sokak sokak gezen Başkan Ertuğrul Çetin, ihtiyaçları için sokaklara çıkan çok sayıda vatandaşı selamlarken, esnafları da ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

‘‘Rabbim sağlıkla, huzurla, kan ve gözyaşının olmadığı, nice bayramlara hep beraber eriştiresin’’
Salgından korunmak için vatandaşların Ramazan ayını kendi aileleri ile baş başa yaşadığını belirten Başkan Ertuğrul Çetin; ‘‘Bir Ramazan’ı ve Bayramı da böylece uğurladık. Hemşehrilerimizin elini sıkamasak, büyüklerimizin ellerinden öpemesek de gözlerindeki mutluluğu gördük ve bu mutluluğa ortak olduk. İçimiz buruk yaşadığımız şu günler geride kalsın. Rabbim sağlıkla, huzurla, kan ve gözyaşının olmadığı, salgınla mücadelemizi de geride bırakarak nice bayramlara hep beraber eriştirsin’’ dedi.

Bayramlaşma sırasında vatandaşların öneri ve taleplerini de dinleyen Başkan Ertuğrul Çetin'e ilçe halkının gösterdiği ilgi de büyük oldu.