20 Şubat 2020 Perşembe

Başkan Ertuğrul Çetin, "Amacımız hemşehrilerimizin sağlık ve huzurunu tehdit eden unsurları ortadan kaldırmak"

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Çarşamba semt pazarında denetimlerde bulundu.

Farklı meslek gruplarıyla gerçekleştirdiği bilgilendirme toplantılarının yanı sıra esnaf ziyaretleriyle de esnafların taleplerini dinleyen Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Pursaklar pazar esnafını ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Pazar yerindeki gezisinde stantlarda etiket olup olmadığına dikkat eden Tütüncü, ürünlerin sağlıklı olmasına ve sergilenişlerini inceleyerek pazarcı esnafının vatandaşlara karşı daha hoşgörülü olmaları konusunda uyarılar da bulundu.

Gerçekleştirdikleri denetimlerde vatandaşların pazarlarla ilgili taleplerini, pazarcı esnafının da görüşlerini aldıklarını kaydeden Başkan Ertuğrul Çetin; ‘‘Vatandaşlarımızın sağlığı öncelikli konularımızdan biridir. Denetimler esnafımızı cezalandırmak için değil hemşehrilerimizin sağlığını korumaya yönelik yapılmaktadır. Buradaki amacımız, vatandaşların daha kaliteli ve aynı ürünleri etiket farkı olmadan evlerine götürebilmelerini, sağlamaktır. Bu konuda denetimlerimiz ilçe genelinde kurulan tüm pazar yerlerinde düzenli olarak yıl boyunca devam edecektir" dedi.

Başkan Ertuğrul Çetin’in semt pazarı denetimlerinden memnun olduklarını belirten vatandaşlar ise, ‘‘Bizim pahalı ve kalitesiz ürünler almamızdan duyduğu rahatsızlığı birebir pazarcı esnafı ile paylaşan başkanımıza duyarlılığından dolayı teşekkür ediyor, bu tür denetimlerin devam etmesini talep ediyoruz” diye konuştular.