20 Kasım 2018 Salı

Başkan Çetin 14 yılda yaklaşık 4 bin 200 sünnet olan çocuğu evinde ziyaret etti

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, geleneksel hale getirdiği sünnet ziyaretleri kapsamında Büyükşehir Belediyesi tarafından sünnet ettirilen yaklaşık 4 bin 200 çocuğu tek tek evlerinde ziyaret ederek bisiklet verip sevindirdi.

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, 2005’ten beri Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından sünnet ettirilen Pursaklar ikametine kayıtlı yaklaşık 4 bin 200 çocuğu evlerinde tek tek ziyaret edip onlara bisiklet, diğer çocuklara da yaş ve cinsiyetlerine göre oyuncak hediye etti. Sünnet ziyaretlerini geleneksel hale getiren Başkan Çetin, belediyenin sosyal yardım müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Tebessüm Çarşısı aracılığıyla sünnet olan çocuklara bisiklet hediye edip sevindiriyor. Ev ziyaretlerinde diğer çocukları da unutmayan Başkan Selçuk Çetin, evdeki diğer çocuklara yaş ve cinsiyetlerine göre hediyeler vererek tebessüm ettirmeyi sürdürüyor. 14 yıldır program dahilinde her hafta düzenli olarak sünnet ziyaretleriyle evleri tek tek ziyaret eden Selçuk Çetin, gittiği adreslerdeki apartman sakinleriyle de görüşerek talepleri dinliyor, çözüm önerileri sunup gönül belediyeciliği seferberliğine devam etti.

“14 yıldır Gönül Belediyeciliği Seferberliği yapıyoruz”
Sünnet ziyaretlerini değerlendiren Başkan Çetin, yıllardır bu uygulamayı devam edip gönüllere dokundukları ve hemşerilerinin kendilerine gösterdikleri ilgiden dolayı memnuniyetini belirterek şunları söyledi: “2005’ten beri Ankara Büyükşehir Belediyemiz tarafından yapılan sünnetlerde ilçemizde ikamet eden çocuklarımızı ziyaret ediyoruz. Sünnet olan yavrularımızın listelerini ve iletişim bilgilerini Tebessüm Çarşımız tespit ediyor. Hepsini tek tek ziyaret ediyoruz. Geçmiş olsun deyip bisikletlerini hediye ediyoruz. Aynı zamanda bina ve mahalledeki hemşerilerimizle hasbihal edip taleplerini dinliyoruz. Onlarla bir araya gelmek, dertleşmek, ihtiyaçlarını karşılamak ve en önemlisi herkesi tebessüm ettirmek, dualarını almak bizim için en güzel hizmettir. Hayata geçirdiğimiz projelerle herkesin gönlüne dokunup, 14 yıldır gönül belediyeciliği seferberliği yapıyoruz.”