03 Şubat 2018 Cumartesi

Ankara Müftüsü’nden Başkan Çetin’e ziyaret

Ankara İl Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu, Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin’i makamında ziyaret etti.

Ankara İl Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin’i Tebessüm Konağı’nda ziyaret ederek istişarelerde bulundu. Sönmezoğlu’nu makamında ağırlayan Başkan Çetin ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek Pursaklar’daki çalışmalar ve İlçe Müftülüğü ile birlikte yapılan hizmetler hakkında bilgilendirdi. Pursaklar Belediyesi’nin ilçe müftülüğüne, Kur’an kurslarına, hafızlık eğitimlerine verdiği desteklerden duyduğu memnuniyeti ifade eden Ankara İl Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu, Ankara’da Pursaklar’ın hafızlarla anıldığına dikkat çekerek bu süreçte desteklerini esirgemeyen Başkan Selçuk Çetin’e teşekkür etti. Eğitimin kendileri için vazgeçilmez olduğunu ifade eden Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin ise “Hem fen bilimlerinde hem İslami ilimlerde eğitim gören, başarılı olan öğrencilerimiz bizleri mutlu ediyor. Eğitim bizim için vazgeçilmezdir. Bütün okullarımıza olduğu gibi Kur’an kurslarımıza da destek olmaya gayret ediyoruz. Derdimiz ülkemize ve milletimize iyi insanlar yetiştirmek” diye konuştu. Ankara İl Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin’e Kur’an-ı Kerim ile birlikte kitap hediye etti.