27 Şubat 2018 Salı

BELEDİYEMİZ ŞİRKETİNE İŞÇİ OLARAK GEÇMEK İÇİN BAŞVURANLARIN SONUÇLARI

PURSAKLAR BELEDİYE BAŞKANLIĞI’NDAN İLAN

696 SAYILI KANUN HÜKMÜNDE KARARNAME KAPSASMINDA BELEDİYEMİZ ŞİRKETİNE İŞÇİ OLARAK GEÇMEK İÇİN BAŞVURANLARIN SONUÇLARI

Belediyemizde 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu kapsamında görev yapmakta iken, 696 sayılı KHK ve 01.01.2018 tarih ve 30288 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Personel Çalıştırılmasına Dayalı Hizmet Alım Sözleşmeleri Kapsamında Çalıştırılmakta Olan İşçilerin Sürekli İşçi Kadrolarına veya Mahalli İdare Şirketlerinde İşçi Statüsüne Geçirilmesine İlişkin 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin Geçici 23 ve 24. Maddelerinin Uygulanmasına Dair Usul ve Esasların belirlendiği Tebliğ’de belirtilen kriterler dahilinde başvuru yapan personelin durumları Tespit Komisyonunca incelenmiş olup, başvuruları kabul edilen ( aynı usul ve esasların 35.maddesinin 2.fkra hükümleri saklı kalmak ve Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırma sonuçlarının olumlu olması şartı ile) ve reddedilenlerin listesi ektedir.

Sınav hakkı elde edemeyenlerden dilekçe vermek isteyenler tebliğin 36.maddesi gereğince, Ankara Valiliği bünyesinde oluşturulan İtiraz Komisyonuna ulaştırılmak üzere 3(üç) gün içerisinde itiraz dilekçelerini gerekçeleriyle birlikte Başkanlığımız İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne verebilirler. ( Son itiraz başvuru tarihi:02.03.2018 mesai bitimidir.) Aynı tebliğin 35.maddesinin 1.fıkrası gereğince ilan olunur.

1-Kabul Edilenlere Ait İsim Listesi
2- Reddedilenlere Ait İsim Listesi