Saray Yüzme Havuzunda dış cephe kaplaması başladı
​Pursaklar Belediyesi’nin Saray Mahallesinde inşa ettiği Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu inşaatının dış cephe kaplaması başladı.
Nezaket Okulu eğitmenlerine sertifika
Pursaklar Belediyesi bünyesinde hizmet veren Nezaket Okulu eğitmenleri Halk Eğitim Müdürlüğünde katıldıkları pedagojik formasyon eğitimini tamamlayıp sertifika aldı.
Pursaklar’da kaçak yapıyla mücadele sürüyor
Pursaklar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri kaçak yapıyla mücadele ederek denetimlerini aralıksız olarak sürdürüyor.
Pursaklarlı kadınlardan Altınköy gezisi
Pursaklar Belediyesi hanım evi üyeleri Altınköy Açık Hava Müzesi’ni gezerek unutulmaya yüz tutmuş zanaatları yerinde görüp keyifli bir gün geçirdi.
Pursaklar’da hesaplı kurban bulmak mümkün
Pursaklar Belediyesi yaklaşan Kurban Bayramı öncesi kurban satış yerini hazırladı. Kurbanlık hayvanlarını ilçeye getiren esnaf siftah yaptı.
Dedelere Çankırı gezisi
Türkiye’nin ilk projesi olan ve 7 yıldır Pursaklar’da hizmet veren Dede Torun Evi üyelerine Çankırı gezisi düzenlendi. Geziden memnun kalan ihtiyarlar Başkan Çetin ve ekibine teşekkür etti.
Pursaklarlı kadınlar ahşaba can veriyor
Pursaklar Belediyesi Hüma Sultan Hanım Evinde açılan ahşap boyama kursuna katılan kursiyerler renk renk bezedikleri ahşap malzemelere adeta can veriyor.
Pursaklar’da yaz spor okulu coşkusu
Pursaklar Belediyesi'nin her yıl düzenlediği yaz spor okulu bu yıl da renkli görüntülere sahne oldu. Okul bahçelerinde yapılan yaz spor okullarında sona gelinirken yüzme ve salon sporları devam ediyor.
Pursaklar Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi hizmete başladı
Pursaklar Belediyesi’nin ilçede üst üste hayata geçirdiği projelerden biri olan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi tamamlanarak hizmete başladı.
Pursaklar Kyokushin Şampiyonu
Antalya'da gerçekleşen 1. Altın Safran Açık Kyokushin Şampiyonasında Pursaklar Belediyesi sporcusu Aslı Delibal rakiplerini mağlup ederek şampiyon oldu.
‘Ak Nefer Selçuk Çetin’ Twitter’de TT oldu
Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin’in sosyal medya takipçileri tarafından paylaşılan #AkNeferSelçukÇetin etiketi kısa sürede binlerce mesajla TT olup Türkiye gündemine oturdu.
Başkan Çetin, kardeş Bozova Belediyesi’ni ziyaret etti
Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, kardeş şehir Bozova Kaymakamlığı ile Bozova Belediyesi’ni ziyaret etti. Kayyum olarak atanan Kaymakam Zekeriya Göker’den bilgi alan Başkan Çetin “Bozova’ya desteğimiz devam edecek” dedi.
Pursaklar’ın parklarında titiz çalışma yapılıyor
Pursaklar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri bir yandan yeni parklar yaparken diğer yandan da ilçe genelindeki parkların bakım ve onarımını yapıyor. Bir kısmı bilinçli olarak tahrip edilen bir kısmı da deforme olan malzemeler yenilerek vatandaşın hizmetine sunuluyor.
Pursaklar Belediyesi kurumsal siteyi yeniledi
Pursaklar Belediyesi kurumsal web sayfası yeni yüzü ve içeriğiyle vatandaşın daha kolay hizmet almasını sağlayacak. Yenilenen site yayına girerek erişime açıldı.
Pursaklar’da polis ve zabıtadan “Güvenli Park” projesiar’da polis ve zabıtadan “Güvenli Park” projesi
Pursaklar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ile Pursaklar Emniyet Müdürlüğü ilçedeki parklarda ‘Güvenli Park’ projesini başlattı. Bu şekilde el ele veren iki kurum, ilçenin asayişini sağlayıp vatandaşa huzurlu parklar sunuyor.
Selçuk ÇETİN
Basında Pursaklar 03.08.2017
Pursaklar Belediyesi kurumsal siteyi yeniledi
Basında Pursaklar 02.08.2017
Pursaklar Belediye Meclisinin 07.02.2017 gün ve 037sayılı kararı ile uygun görülen ve Ankara Büyükşehir Beledye Meclisinin 09.06.2017 gün ve 1122 sayılı kararı ile onaylanan "Pursaklar 95664 ada kuzeyine yönelik 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği" , 3194 sayılı İmar Kanunun 8/b maddesi ve Mekansal Planlar Yapım Yönetmeliğinin 33. maddesi gereği, Belediyemiz İlan Panosunda 05.08.2017 tarihinde 1 ay süre ile askıya çıkarılmıştır.
Arsalara Ait Asgari Ölçüde Metrekare Birim Değer Cetveli
Pursaklarda Ramazan Etkinlikleri
Şehit Salim Akgül Parkında Ramazan etkinliklerimiz devam ediyor
Emlak, çevre ve temizlik vergisinde son gün 31 Mayıs
Emlak vergisi, Çevre temizlik vergisi, İlan reklam vergisi 1.Taksit Ödemeleri için son tarih 31 Mayıs 2017. Başkanlık Konağı Emek Caddesi No:4
Ödüllü Kitap Okuma Yarışması Şartnamesi
Veliler ve halk başvurmuş olduğu okullarda sınava gireceklerdir. Sınav yeri değişikliği gerekli görüldüğü takdirde Pursaklar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Büro-3(Kültür Bölümü) tarafından yapılacak ve okul müdürlüklerine bildirilecektir.
Kamu Alacaklarının Ödenmesine Yönelik Duyuru
Belediyemize ödenmesi gereken geçmiş dönemlere ait kamu alacaklarının zaman aşımına uğramaması için; 6183 sayılı Kanunun 103’ncü maddesi uyarınca bu borçları kendilerine ilanen tebliğ edilmektedir.
4. Uluslar Arası Ombudsmanlık Sempozyumu
Müdürlüklerimiz