Nezaket Okulu öğrencilerine sağlık eğitimi
Pursaklar Belediyesi Nezaket Okulu öğrencileri, sağlık eğitimi dersinde kas ve kemik sistemlerini öğrendi. Kurum doktoru Bülent Kaymaz çocukları muayene ederek sağlıklı yaşamın püf noktalarını anlattı.
Kadınlara organ bağışının önemi anlatıldı
Pursaklar Belediyesi Ayyıldız Hanım Evi üyelerine Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hakan Sözen ve Organ Nakli Koordinatörü Fadime Yaşar tarafından organ bağışının önemi anlatıldı.
Pursaklar, grup lideri Karayollarına geçit vermedi
Voleybol Bayanlar 1. Lig B Grubunda mücadele eden Pursaklar Voleybol İhtisas Takımı, grup lideri Karayolları’nı 3-1 mağlup etti. 16. Haftayı da galibiyet serisi ile sürdüren Pursaklar’ın Sultanları puanını ise 37’ye yükseltti.
Pursaklarlı kadınlar Etnografya Müzesini gezdi
Pursaklar Belediyesi Hüma Sultan Hanım Evi yağlı boya, resim, çini ve kazaziye kursuna katılan kadınlar Resim Heykel ve Etnografya Müzesini ziyaret etti.
Başbakan Yıldırım Pursaklar’ı ziyaret etti
Başbakan Binali Yıldırım Cuma namazını Pursaklar Merkez Camii’nde kıldıktan sonra esnaf ziyaretinde bulundu. Başbakan’a Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin de refakat etti.
Pursaklar Belediyesi WhatsApp iletişim hattı hizmette
Teknolojik gelişmeleri yakından takip eden ve bunu hizmete dönüştüren Pursaklar Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü, vatandaştan gelen istek ve önerileri telefon ve sosyal medyanın yanı sıra WhatsApp iletişim hattı üzerinden, daha hızlı cevaplayacak.
Pursaklar seriye devam ediyor
Bayanlar 1. Lig B Grubunda mücadele eden Pursaklar Voleybol İhtisas Takımı ikinci yarıda da fırtına gibi esip 10’uncu galibiyet serisine imza attı. 15. Hafta TVF Spor Lisesi’ni 3-0 mağlup ederek puanını 34’e yükseltti.
Başkan Çetin hanım evlerini ziyaret etti
Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Ayyıldız, Hüma Sultan, Saray ve Altınova Hanım Evlerini ziyaret ederek, kursiyerlerin yaptığı çalışmaları inceledi. Kadınların yaptığı el emeği göz nuru çalışmalar Başkan Çetin’den tam not aldı.
Pursaklar Belediyesi taşeron işçi başvurularını tamamladı
Pursaklar Belediyesi, Kanun Hükmünde Kararname ile kadroya geçiş için başvuru yapan taşeron işçilerin kayıtlarını tamamladı.
Mahmut Tuncer Tebessüm Sinemasını ziyaret etti
Sanatçı Mahmut Tuncer, Pursaklar Belediyesi Tebessüm Sinemasını ziyaret ederek öğrenci ve velilerle bir araya geldi. Belediyenin sunduğu sinema hizmetini ise takdir etti.
Pursaklarlı kadınlara öfke kontrolü eğitimi verildi
Pursaklar Belediyesi Ayyıldız, Saray ve Altınova Hanım Evlerinde düzenlenen seminerde öfke kontrolü masaya yatırıldı. Uzmanlar, doğal bir duygu olan öfkenin, şiddet anlamına gelmediğini vurguladı.
Pursaklar’ın Sultanları ikinci yarıya galibiyetle başladı
Bayanlar 1. Lig B Grubunda mücadele eden Pursaklar Voleybol İhtisas Takımı ikinci yarıya da galibiyetle başladı. 14. Hafta Pursaklar Kapalı Spor Salonunda Bursaspor Yüksekoba’yı konuk eden Pursaklar, müsabakadan 3-1 galibiyetle ayrıldı.
Pursaklar Belediyesi Aralık ayında 5 bin ton asfalt attı
Pursaklar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, aralık ayı içerisinde başladığı birçok çalışmayı tamamlayıp 5 bin ton asfalt serim çalışması yaptı.
Pursaklar Çorumlular Derneğinden Başkan Çetin’e ziyaret
Pursaklar Çorumlular Derneği yönetimi Belediye Başkanı Selçuk Çetin’e nezaket ziyaretinde bulundu.
Altınovalı hanımlar sanatlarını geliştiriyor
Pursaklar Belediyesi Altınova Hanım Evi ile Halk Eğitim Merkezinin Aşağı Peçenek İlkokulunda açtığı kurslara katılan kadınlar el emeği göz nuru ile yaptıkları çalışmalarla sanatlarını geliştiriyor.
Selçuk ÇETİN
Pursaklar Belediye Başkanı
Nezaket Okulu öğrencilerine sağlık eğitimi
Kadınlara organ bağışının önemi anlatıldı
Pursaklar, grup lideri Karayollarına geçit vermedi
Pursaklarlı kadınlar Etnografya Müzesini gezdi
Başbakan Yıldırım Pursaklar’ı ziyaret etti
Pursaklar Belediyesi WhatsApp iletişim hattı hizmette
Pursaklar seriye devam ediyor
Başkan Çetin hanım evlerini ziyaret etti
Pursaklar Belediyesi taşeron işçi başvurularını tamamladı
Mahmut Tuncer Tebessüm Sinemasını ziyaret etti
Pursaklarlı kadınlara öfke kontrolü eğitimi verildi
Pursaklar’ın Sultanları ikinci yarıya galibiyetle başladı
Pursaklar Belediyesi Aralık ayında 5 bin ton asfalt attı
Pursaklar Çorumlular Derneğinden Başkan Çetin’e ziyaret
Altınovalı hanımlar sanatlarını geliştiriyor
Pursaklar’da 2017’de bin 176 çift dünya evine girdi
Pursaklar Belediyesi evlendirme memurluğu 2017’de bin 176 çiftin nikâhını kıydı. Belediye Başkanı Selçuk Çetin de bu nikahların birçoğuna katılarak çiftlerin mutluluğuna ortak oldu.
Pursaklarlı kadınlardan huzurevi ziyareti
Pursaklar Belediyesi Ayyıldız Hanım Evi üyesi bir grup kadın, Öğretmen Necla Kızılbağ Huzurevini ziyaret ederek yaşlılara moral verdi.
Pursaklarlı hanımlar çocukların yüzünü güldürdü
Pursaklar Belediyesi Ayyıldız ve Hüma Sultan Hanım Evi üyeleri, Dr. Sami Ulus Çocuk Sağlığı Hastalıkları Turgut Özal Polikliniğindeki çocukları ziyaret edip onlara hediye verdi.
Başkan Çetin’den yeni yıl mesajı
Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, yeni yıl nedeniyle bir mesaj yayımlayarak, “Sevinci ve hüznü birlikte yaşadığımız 2017’yi geride bırakırken yeni yılın hepimize sağlık, huzur, mutluluk getirmesini temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.
Altınova’da asfalt çalışması devam ediyor
Pursaklar Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi, Altınova Mahallesi başta olmak üzere birçok noktada asfalt çalışmasına devam ediyor. Altınova’ya yaklaşık 250 ton asfalt serimi yapıldı.
PURSAKLAR - SARAY 98091 NOLU ADANIN KUZEYİNDE BULUNAN PARK ALANINDA TRAFO YERİ AYRILMASINA YÖNELİK 1/1000 ÖLÇEKLİ UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ
90008/4 NOLU PARSELASYON PLANI
PURSAKLAR SARAY KADASTRO 390, 567 NOLU PARSELLERE YÖNELİK 1/1000 ÖLÇEKLİ UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ
PURSAKLAR 95649 ADA 2 NOLU PARSELE YÖNELİK 1/1000 ÖLÇEKLİ UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ