Başkan Yardımcıları

Ertuğrul Çetin

1975’te Ankara Solfasol’da doğdu. İlk ve ortaöğretimini Ankara’da tamamlayan Ertuğrul Çetin, Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih- Coğrafya Fakültesinden ve  Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümlerinden mezun oldu.

2000-2004 yılları arasında kendi dershanesinin kurucu müdürlüğünü yaptı. 2004 yılında Pursaklar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü görevlerinde bulundu. 2009-2014 yılları arısında AK Parti’den İl Genel Meclisi üyesi seçildi. İl genel meclisi divan üyeliği ve AK Parti Grup Başkan yardımcılığı görevini yürüttü. Bu süreç zarfında Çevre Sağlık Komisyonu Başkanı, İmar ve Bayındırlık Komisyonu Başkanı ve Eğitim Komisyonu Başkan Yardımcılığında bulundu.

2014 Yerel Seçimlerinde AK Parti Pursaklar Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanlığını yürüten Ertuğrul Çetin, Ankara Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve Pursaklar Belediye Meclis Üyesi seçildi. Halen  Pursaklar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’nden sorumlu Başkan Yardımcısı ve Daimi Başkan vekilidir.

Ertuğrul Çetin’in çok sayıda kurumda yönetim kurulu üyeliği bulunmaktadır. 1999-2003 yılları arasında Mazlum-Der Genel Sekreterliği de yapan Ertuğrul Çetin’in olimpik branş olan Hokey Federasyonu Yönetim Kurulu üyeliği, Ankara Üniversitesi Mezunları Derneği üyeliği devam etmektedir. 9 yıl yüzme antrenörlüğü yapan Ertuğrul Çetin 2004 yılından beri Pursaklar Belediye Spor yöneticisi ve genel sekreteridir. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

Fen İşleri Müdürlüğü

Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü

Ercan Doğan

1970 yılında Artvin / Yusufeli ilçesinde doğdu. İlkokulu Erzurum, Ortaokulu ve Liseyi Ankara da okudu. İ.T.Ü Harita Mühendisliği bölümünü bitirdi. İşletme dalında yüksek lisans yaptı. Başbakanlık Vakıflar Genel Müdürlüğünde ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığında çalıştı. Keçiören Belediye Başkanlığında İmar Müdürü ve Başkan Danışmanlığı görevlerinde bulundu. Şuanda Pursaklar Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğünden sorumlu Başkan Yardımcısıdır. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

İmar ve Şehircilik Müdürlüğü

Yapı Kontrol Müdürlüğü

Nedim ERÇETİN

1971 Aydın Söke ilçesinde doğdu. İlk ve Ortaöğretimini Aydın da tamamladı. Lisans Eğitimini Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Fizik Bölümünde, Yüksek Lisansı Gazi Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsünde tamamladı. Rize Fındıklı Lisesi, Hacı Bayram İmam Hatip Lisesi, Yeşilöz Lisesi, Esenevler Anadolu Liselerinde idareci ve öğretmen olarak görev yaptı. 2008 – 2012 yılları arasında Pursaklar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürlüğü, 2012 -2014 yılları arasında Pursaklar Fen Lisesi Müdürlüğü görevinde bulundu. Şuanda Pursaklar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden sorumlu Başkan Yardımcısıdır. Spor kulübü yöneticiliği de yapan Nedim ERÇETİN evli ve iki çocuk babasıdır.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü

Osman KAYAER

1960 yılında Samsun Havza'da doğdu. İlk, orta ve lise tahsilini, Havza, İskenderun, Elmalı ve Elazığ'da yaptı. 1985 yılında Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesini bitirdi. 1986-1992 yılları arasında Alanya İmam-Hatip Lisesinde öğretmenlik yaptı. 1992-2004 yılları arasında Ankara’da kitap yayıncılığı yaptı. Biri belediyecilikle ilgili olmak üzere neşredilmiş 8 kitabı, çok sayıda makalesi ve çeşitli gazetelerde köşe yazıları vardır. 2004’de Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Pursaklar Belediyesi Meclis üyeliğine seçildi. Pursaklar Belediyesi Meclis Başkan Vekilliği ve Başkan Yardımcılığı yaptı. 2009’da ikinci 2014’de üçüncü kez meclis üyesi seçildi. Halen, Yazı İşleri Müdürlüğü, Bilgi İşlem Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü’nden sorumlu Başkan Yardımcılığı, Meclis Başkan Vekilliği ve Encümen Başkanlığı görevlerini yürütmektedir. Osman Kayaer evli ve üç çocuk babasıdır.

Yazı İşleri Müdürlüğü

Bilgi İşlem Müdürlüğü

Zabıta Müdürlüğü

Seyit Mehmet GÜMÜŞ

1962 yılında Çankırı'nın orta ilçesi Elmalılı Kasabasında doğan S.Mehmet GÜMÜŞ, ilkokulu köyünde, orta ve lise tahsilini İstanbul Fatih İ.H.Lisesinde tamamlayarak 1981 yılında girdiği Selçuk Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden 1985 yılında mezun olmuştur. Kamu görevine 1986 yılında Yozgat Yerköy İ.H.Lisesinde başladı. 1993 yılında Altındağ Solfasol İ.H.Lisesine, 1995 yılı Eylül ayında Altındağ Yeşilöz Anadolu Lisesine atanan S.Mehmet GÜMÜŞ burada Müdür Yardımcılığı ve Müdürlük görevlerinde bulunmuştur.

2 Ocak 2012 tarihinde Pursaklar Belediye Başkan Yardımcılığına atanan S.Mehmet GÜMÜŞ, İnsan Kaynakları Müdürlüğü, Mali Hizmetler Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Hukuk İşleri Müdürlüğünden sorumlu başkan yardımcısıdır. Evli ve 4 çocuk babasıdır.

İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü

Mali Hizmetler Müdürlüğü

Hukuk İşleri Müdürlüğü

Temizlik İşleri Müdürlüğü

Vedat DEMİR

1974 yılında Ankara’da doğan Vedat Demir, İlk, Orta ve Lise öğrenimini Ankara’da tamamladıktan sonra Gazi Üniversitesi Mimarlık Mühendislik Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama bölümünü bitirdi. Eğitimi hayatı boyunca özel şirketlerde çalışan Vedat Demir, yüksek eğitimini tamamladıktan sonra özel bir şirkette yönetici olarak göreve başladı.  1997 yılında Altındağ Belediyesi'nde 657 Sayılı Devlet Memur'u olarak göreve başlayan Vedat Demir, Altındağ Belediyesi İmar Müdürlüğünde çeşitli görevlerde çalıştıktan sonra 2004 yılında Pursaklar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve İmar  Şehircilik Müdürlüğü görevlerine getirildi. 2009 yılında Pursaklar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, İmar - Şehircilik Müdürlüğü görevlerinde bulundu. Şuanda Destek Hizmet Medürlüğü, Etüd Proje Müdürlüğü ve Emlak İstimlak Müdürülüğünden sorumlu Başkan Yardımcısıdır.

Vedat Demir'in çeşitli gazetelerde planlama ve belediyecilik konularında makaleleri bulunmaktadır.

Destek Hizmetleri Müdürlüğü

Etüd Proje Müdürlüğü